به گزارش
گروه اجتماعی خراسانتایم به نقل از تسنیم، محمد مهدی مروج الشریعه در دیدار صمیمی با پرسنل و کارکنان استانداری خراسان جنوبی با بیان اینکه شان همه کارگزاران نظام در رده های مختلف را تنها خدمت به مردم دانست اظهار داشت: همه کارکنان در رده های مختلف کارشناسی و مدیریتی باید تنها و تنها به ارائه خدمت به مردم اندیشیده و همه امکانات و ظرفیت های در اختیار را برای این خدمت رسانی استفاده کنند.
وی به خدمات و اقدامات دولت تدبیر و امید طی سالهای گذشته اشاره کرد و افزود: دولت در سال های قبل موفق شده تا با ارائه تسهیلات با نرخ های متفاوت در حوزه های مختلف از جمله اشتغال ، اقدامات زیرساختی بسیار مناسبی را صورت دهد.
استاندار خراسان جنوبی، تمرکزگرایی را مهمترین مشکل نظام اداری و مدیریتی دانست و تصریح کرد: با توجه به تغییراتی که در سطوح مختلف اجتماعی اتفاق افتاده تمرکززدایی ، واگذاری و تفویض برخی اختیارات به استانداران و مدیران استانی و مناطق می تواند گره گشای بسیاری از مشکلات در حوزه های اداری باشد.
مروج الشریعه ، با بیان اینکه حدود 40 مورد از اختیارات وزرا به استانداران و مدیران مناطق تفویض شده است افزود: این میزان ممکن است به تسهیل امور کمک کند اما برای ارائه خدمت مطلوب کافی نیست که امیدواریم بیشتر نیز بشود.
وی با بیان اینکه سیستم اداری ما نیازمند تغییر و تحولاتی بنیادین و اساسی است، افزود: مدیران باید خود را با تغییراتی که در حوزه های مطالبه گری مردم در حال وقوع است تطبیق دهند در غیر این صورت از صحنه مدیریت و خدمت رسانی حذف خواهند شد.
استاندار خراسان جنوبی، با بیان اینکه خواسته ها و نیازمندی های مردم تغییر کرده است ، گفت: تسهیل و تسریع در پاسخگویی به مردم به عنوان یک اصل اساسی در نظام اداری باید بطور ویژه مورد توجه قرار گیرد.
وی ادامه داد: مردم و افکار عمومی عملکرد همه را به داوری خواهند نشست ؛ از این رو لازم است که با توجه به تغییر نوع مطالبه گری، نوع عملکردها و روشهای ارائه خدمت به آنان نیز از سوی مدیران، مسئولان و دست اندرکاران تغییر کند.
استاندار خراسان جنوبی، با بیان اینکه شرط بقای مسئولیت مسئولان رضایت مردم و مراجعان است، افزود: مسئولان باید از هر روشی که ممکن است برای جلب رضایت عمومی و ارائه بهترین خدمات به آنان استفاده کنند در غیر این صورت عمر مدیریتی آنان خیلی زود به پایان خواهد رسید.
مروج الشریعه، با اشاره به اینکه شرایط و ویژگی های حکمروایی مطلوب ومناسب در متون دینی و مذهبی ما از جمله نهج البلاغه به خوبی و به روشنی تبیین شده است، افزود: این گنجینه های ارزشمند مدیریتی بیشتر از اینکه مورد استفاده ما قرار گیرد از سوی غربی ها و سایر کشورهایی که ممکن است از حیث اعتقادی با ما ارتباطی نداشته باشند مورد استفاده قرار می گیرد و نتیجه آن را نیز می گیرند.
انتهای پیام/4
کلمات کليدی: خراسانتایم , استانداری , مروج الشریعه