يکشنبه ۲۳ ارديبهشت ۱۳۹۷ ساعت ۲۲:۴۶
فرماندار فردوس گفت:

اعتبارات استانی باید براساس ظرفیت هر منطقه توزیع شود

فرماندار فردوس گفت: این شهرستان در زمینه سرمایه گذاری در بخش گردشگری ازظرفیت خوبی برخوردار است که ضروری است توزیع اعتبارات استانی بر اساس استعداد هر منطقه باشد.
اعتبارات استانی باید براساس ظرفیت هر منطقه توزیع شود
 
به گزارش گروه اقتصادی خراسان‌تایم به نقل از تسنیم، حسین ابراهیمی ظهر امروز در جلسه رفع موانع تولید شهرستان فردوس با بیان اینکه در شهرستان برای جذب سرمایه گذار مشکل نداریم، ولی در مسیر پرداخت تسهیلات بانکی موانع متعددی وجود دارد افزود: بسیاری از مشکلات مربوط به تفسیرهای متعدد از قوانین می شود که باید در اینگونه جلسه ها، با تفاهم مدیران رفع شود.
وی تصریح کرد: شهرستان فردوس در زمینه سرمایه گذاری در بخش گردشگری ازظرفیت خوبی برخوردار است که ضروری است توزیع اعتبارات استانی بر اساس استعداد هر منطقه باشد.
رئیس اداره تعاون کار و رفاه اجتماعی فردوس نیز گفت: در بخش تسهیلات روستایی بیشترین افراد را در استان به بانکهای عامل معرفی کرده ایم و اگر بانکها برای اعطای این تسهیلات همکاری و آنها را تسهیل کنند امسال شاهد اشتغال 1500 نفر در فردوس خواهیم بود.
حمید رضا صولتی نرخ بیکاری شهرستان فردوس را 10.9 ( ده ممیزنه دهم) اعلام و اضافه کرد: سال گذشته 115 درصد تعهد اشتغال شهرستان محقق شد.
وی کمبود سرمایه درگردش طرحهای روستایی، درخواست سند رسمی برای محل انجام طرحهای روستایی، عدم استقبال مردم از دام های اصلاح نژاد، مالیات پیش فاکتور تسهیلات و نپذیرفتن املاک روستایی به عنوان وثیقه را از مهمترین مشکلات و درخواست های تسهیلات روستایی برشمرد که باید رفع شود.
مدیرکل تعاون کار و رفاه اجتماعی استان نیز با بیان اینکه خراسان جنوبی جزء 5  استان اول کشور در جذب تسهیلات روستایی است گفت:  امسال تلاش می کنیم حداقل تعهد اشتغال از سال قبل 20 درصد بیشتر باشد.
عباس رکنی تاکید کرد: باید در جلسه های مشترکی بین روسای دستگاههای اجرایی و بانکها مشکلات این بخش رفع شود.
 وی بااشاره به اینکه کمترین نرخ بیکاری استان متعلق به خوسف با 4/5 دهم( پنج ممیز چهاردهم) و بیشترین مربوط به سرایان با 16.6( شانزده ممیز شش دهم) است خاطرنشان کرد: نرخ بیکاری در فردوس از استان شش دهم درصد کمتر است.
معاونت عمرانی و برنامه ریزی فرمانداری فردوس نیزگفت: برخی بانکها طرحهای اشتغالزایی را به دلیل نداشتن توجیه اقتصادی رد می کنند که این موضوع موجب نارضایتی اجتماعی می شود.
مرتضی رئیسی عنوان کرد: بسیاری از طرحهای گردشگری برای دریافت زمان محدود دارد که در این فرصت اندک متقاضی نمی تواند آنرا دریافت کند و باید حل شود.
وی مشکلات گلخانه داران و دامداران در خصوص عدم توانایی در بازپرداخت تسهیلات بانکی، ارزانی شیر و گرانی علوفه، عدم حمایت از تولیدات کشاورزان و دامداران، حل مشکل افرادی که املاکشان را به عنوان وثیقه در اختیار کارخانه شمش منیزیم قرار داده و اکنون با تعطیلی این کارخانه وثیقه آنها به اجراء گذاشته شده را یاد آور شد که باید حل شود.
مدیرکل دفترجذب و حمایت از سرمایه گذاری استان نیز گفت: در بحث رونق تولید استان خراسان جنوبی 254 میلیارد تومان و خراسان  شمالی 51 میلیارد تومان جذب کرده که نشان می دهد مدیران بانکهای استان پای کار هستند.
سیدامید حسینی تاکید کرد: مدیران اداره ها و بانکها با تعامل و نظر مثبت می توانند مشکلات طرحهایی که به بانکها معرفی شده را حل کنند.
در این جلسه مشکلات برخی سرمایه گذاران، افراد متقاضی تسهیلات روستایی و واحدهای شهرستان فردوس به صورت موردی بررسی شد که پذیرفتن سندهای قولنامه ای با تایید شورای اسلامی شهر توسط بانکها، برگزاری کلاسهای آموزشی در خصوص قوانین تامین اجتماعی و مالیات در فردوس ، پیگیری حل مشکل رسته های تسهیلات طرح تکاپو به عنوان مشکل کشوری و امکان ارزیابی املاک توسط کارشناسان رسمی دادگستری جهت اعطای تسهیلات به عنوان مصوبات این جلسه اعلام شد.
همچنین مقرر شد مشکلات صدور سند رسمی زمین های کارخانجات نساجی در جلسه ویژه ای حل شود و مدیرعامل شهرک های صنعتی استان نیز اعلام کرد: کارخانه شمش منیزیم به فرابورس عرضه شده که در صورت پذیرفته شدن، بار دیگر فعال خواهد شد.
جمعی از مدیران کل استانی مرتبط با تولید و اشتغال با سفر به شهرستان فردوس در جلسه ای 3 و نیم ساعته تلاش کردند بخشی از مشکلات تولید کنندگان و سرمایه گذاران فردوسی را حل کنند.


انتهای پیام/4
Share/Save/Bookmark
کد مطلب:۱۴۵۸۹
کلمات کليدی: خراسان‌تایم , سرمایه‌گذاری , اشتغال