دوشنبه ۱۵ مرداد ۱۳۹۷ ساعت ۱۲:۳۱
امام جمعه زیرکوه:

شبهات مقدمه جنگ روانی است

امام جمعه زیرکوه گفت: بسیاری از توهمات و شبهات در زمینه امر به معروف و نهی از منکر مقدمه راه اندازی یک جنگ روانی در جامعه است.
شبهات مقدمه جنگ روانی است
 
به گزارش گروه فرهنگی خراسان‌تایم به نقل از ایرنا، حجت‌الاسلام ‌غلامرضا مرتضایی ‌نیا یکشنبه شب در جلسه ستاد امر به معروف و نهی از منکر شهرستان زیرکوه با حضور نماینده ولی فقیه در استان اظهار داشت: زیرکوه در بحث مصوبات ستاد امر به معروف و نهی از منکر به عنوان شهرستان برتر معرفی شده اما لازم است به مصوبات این ستاد بیشتر توجه شود.
وی با اشاره به سبقه هزار ساله تشکیلات امر به معروف و نهی از منکر افزود: در آن زمان تشکیلاتی به نام احتساب بوده و شخص محتسب بر همه کارهای مردم از نظر اجتماعی، اخلاقی و رفتاری نظارت می کرده است.
رئیس ستاد امر به معروف و نهی از منکر زیرکوه با بیان اینکه مساله امر به معروف و نهی از منکر همانند نماز است خاطر نشان کرد: همانطور که برای نماز باید احکام را یاد بگیریم برای امر به معروف و نهی از منکر باید اینگونه باشد.
وی مهم ‌ترین هدف شهادت اولیا و اوصیای الهی را زنده نگه داشتن امر به معروف و نهی از منکر دانست و بیان کرد: این فریضه دینی جزو وظایف الهی است اما در این زمینه توهماتی در جامعه به وجود آمده است.
مرتضایی نیا به برخی شبهات و توهمات در این زمینه اشاره کرد و گفت: امر به معروف و نهی از منکر باید از روی بصیرت انجام شود.
وی با اشاره به سبقه انقلابی مردم این شهرستان و حضور پررنگ آنها در صحنه های جنگ تحمیلی گفت: ولایت ‌مداری ، اتحاد و انسجام مردم زیرکوه بهترین سرمایه در این شهرستان است.
رئیس ستاد امر به معروف و نهی از منکر زیرکوه از وجود جمعیت 20 درصدی اهل تسنن در این شهرستان خبر داد و اظهار داشت: 2 مذهب شیعه و اهل تسنن در این شهرستان زندگی می‌کنند اما خوشبختانه هیچ اختلافی بین علما، روحانیت و مسئولان اهل تشیع و تسنن نداریم.
وی حضور مدیران کل در شهرستان ها را یکی از مصدایق معروف دانست و گفت: سهم شهرستان از حضور مدیران ارشد و وزیران ناچیز است و علاوه بر این بسیاری از مدیران خود شهرستان نیز پروازی هستند.
مرتضایی نیا با بیان اینکه بیکاری سرمنشا بیشتر آسیب های اجتماعی دانست و افزود: 150 کیلومتر مرز مشترک با افغانستان و مساله اشتغال باید در این شهرستان جدی گرفته شود.
وی اعتیاد را از آسیب های قابل ذکر در شهرستان زیرکوه برشمرد و گفت: با وجود یک شن شویی و موزایک سازی نمی توان در کنار مرز گسترده با کشور همسایه اشتغال ایجاد و اعتیاد را از مردم دور کرد.
رئیس ستاد امر به معروف و نهی از منکر زیرکوه افزود: خشکسالی های اخیر به ویژه در زمینه چرای دام باعث افزایش نزاع بین مردم روستاها شده است.

** لزوم تشکیل شورای توسعه فرهنگی و اقتصادی
مدیر کل تبلیغات اسلامی خراسان ‌جنوبی نیز زیرکوه را جزو شهرستان‌ های بکر استان معرفی کرد و گفت: باید در تمام روستاهای این شهرستان شورای توسعه فرهنگی و اقتصادی را تشکیل دهیم.
حجت‌الاسلام احمد رضایی بر ضرورت نگهداری مرزها تأکید و عنوان کرد: روستاهای با جمعیت بالا در این شهرستان وجود دارد که اگر به آنها رسیدگی شود دستاوردهای خوبی خواهد داشت.

** جذب 220 طلایه ‌دار معروف
فرمانده ناحیه مقاومت سپاه زیرکوه نیز از 2 اولویت کاری ستاد امر به معروف و نهی از منکر این شهرستان خبر داد و گفت: در این اولویت ها تلاش شده که از سیاسی کار پرهیز کنیم و در عمل نیز این مهم ثابت شده است.
ابراهیم کریمی ادامه داد: کنار گذاشتن تعارف ها در محیط کار از دیگر اولویت های ستاد بوده است.
وی از جذب 220 طلایه ‌دار امر به معروف در شهرستان خبر داد و افزود: برگزاری دوره های آموزشی ضابطان قضایی، برگزاری پنج مورد ازدواج آسان، اهدای 50 سری جهیزیه به نیازمندان، تشکیل شورای حجاب و عفاف، اعطای تسهیلات به نیازمندان، اعزام زائر اولی ‌ها به مشهد، برگزاری گفتمان ‌های دینی در مدارس و ایجاد صندوق ‌های خرد برای کمک به نیازمندان از مهم‌ ترین اقدامات انجام شده است.
کریمی حضور مسئولان شهرستان در بین مردم را از اولویت‌ های ستاد امر به معروف و نهی از منکر اعلام کرد و یادآور شد: مساجد محور بحث آموزشی در این خصوص هستند.
رئیس اداره تبلیغات اسلامی زیرکوه تاکید کرد: مشکل کمبود آب در شهرستان زیرکوه به یک بحران تبدیل شده است.
وی با اعلام اینکه احتکار، گران‌ فروشی، قسم های دروغ گریبان‌ گیر جامعه شده است، گفت: نیاز است در این خصوص آموزش های ویژه به بازاریان ارایه شود.
حجت‌الاسلام‌ احمد اسماعیلی اجرایی نشدن مصوبات را مهم‌ترین مشکل در جلسات دانست و افزود: امید است پیشتیبانی مصوبات ستاد در استان پیگیری شود.

** اشتغال زیرکوه نیازمند جراحی است
دادستان عمومی و انقلاب زیرکوه نیز معضلات بزه در شهرستان را ناشی از بیکاری دانست و گفت: بخش اشتغال در این شهرستان تعطیل و نیازمند جراحی است.
حجت‌الاسلام ‌سید مصطفی جلالی با اشاره به مرزی بودن این شهرستان اظهار داشت: جوانان در این نقطه از استان بیشتر از مرکز به مواد مخدر دسترسی دارند لذا باید برای اشتغال آنها فکر اساسی کرد.
وی با بیان اینکه شکار غیر مجاز در منطقه زیرکوه از گذشته رایج بوده و هنوز هم مشاهده می شود گفت: از سه سال گذشته در این خصوص جلسات زیادی با مردم روستاها برگزار و مواد قانونی این کار تبیین شده و الان با روشنگری های انجام گرفته همه می دانند که شکار یک هوبره 20 میلیون تومان جریمه دارد.
جلالی با اعلام اینکه در مباحث خانوادگی سنگ تمام گذاشته‌ایم، تصریح کرد: جلسات متعددی برگزار و آسیب‌ها را تبیین کردیم و در این نشست ها به مشکلات حقوقی مردم رسیدگی شده است.

انتهای پیام/4
Share/Save/Bookmark
کد مطلب:۱۷۰۹۴
کلمات کليدی: خراسان‌تایم , شبهات , اشتغال