يکشنبه ۱۶ دی ۱۳۹۷ ساعت ۱۰:۳۴
مدیر صندوق کارآفرینی امید خراسان جنوبی گفت:

ارایه تسهیلات با استفاده از سامانه موقعیت یاب رصد می شود

مدیر صندوق کارآفرینی امید خراسان جنوبی گفت: ساز و کار کنترلی این صندوق برای جلوگیری از انحراف در تسهیلات ارایه‌ شده که با استفاده از سامانه GPS (موقعیت یاب جهانی) موقعیت طرح در سامانه ثبت و کنترل می‌ شود.
ارایه تسهیلات با استفاده از سامانه موقعیت یاب رصد می شود
 
به گزارش گروه اقتصادی خراسان‌تایم به نقل از ایرنا، محمد زنگنه افزود: دریافت ‌کننده تسهیلات در صورتی می ‌تواند اطلاعات طرح خود را در سامانه کارا به روز کند که موقعیت مکانی او با جی. پی. اس تایید شود.
وی اظهار داشت: حمایت ‌های ما باید معطوف به هدف ایجاد اشتغال باشد و وظیفه صندوق کارآفرینی امید در حوزه کسب و کار تعریف شده است.
مدیر صندوق کارآفرینی امید خراسان جنوبی گفت: نظارت‌ هایی که اعمال می ‌کنیم از بانک‌ های عامل دیگر شدیدتر است چرا که نگاه ما به رونق کسب و کار و ایجاد اشتغال است.
وی اضافه کرد: در سه مرحله 267 میلیارد ریال اعتبار اشتغال پایدار روستایی و عشایری به صندوق استان ابلاغ شد که تاکنون 115 درصد آن محقق شده است.
زنگنه گفت: پرداخت تسهیلات اشتغال پایدار روستایی و عشایری با چهار ماه تاخیر نسبت به سه بانک عامل دیگر (بانک کشاورزی، توسعه تعاون و پست بانک) از خرداد در استان آغاز شد که تا پایان آذر 512 طرح اشتغال به مبلغ 307 میلیارد ریال پرداخت شده است.
وی ادامه داد:‌ از ابتدای طرح تا پایان آذر ماه 934 طرح اشتغال توسط صندوق کارآفرینی امید مورد بررسی قرار گرفت که از این تعداد 515 طرح به مبلغ 332 میلیارد ریال تصویب و انعقاد قرارداد شد.
مدیر صندوق کارآفرینی امید خراسان جنوبی افزود: طرح‌ های مصوب در شرف ارائه ضمانت است که بعد از تکمیل ضمانت و سهم آورده، قرارداد منعقد و تسهیلات متقاضیان پرداخت می شود.
وی بیان کرد: از مجموع تسهیلاتی که پرداخت شده 294 طرح با مبلغ 192 میلیارد ریال در بخش کشاورزی و عشایری و زیربخش‌ های مرتبط با آن از جمله دام اصلاح نژاد، فرآوری و بسته ‌بندی محصولات کشاورزی بوده است.
زنگنه گفت: همچنین 32 طرح به مبلغ 45 میلیارد ریال در بخش صنایع و معادن کوچک، 25 طرح به مبلغ 15 میلیارد ریال در فعالیت ‌های مربوط به خدمات و فناوری اطلاعات، 72 طرح به مبلغ 34 میلیارد ریال در حوزه گردشگری، بوم‌ گردی، صنایع دستی و فرش و 89 طرح به مبلغ 22 میلیارد ریال به صندوق های خرد محلی بانوان روستایی پرداخت شده است.
وی تصریح کرد:‌ برای ساده ‌سازی فرآیند پرداخت تسهیلات اشتغال پایدار روستایی و عشایری راهکارهایی از جمله طراحی شیوه اخذ ضمانت در بخش کشاورزی انجام دادیم به این معنا که روستاییان هر آنچه ممکن است بتوانند به عنوان ضمانت قرار دهند.
مدیر صندوق کارآفرینی امید خراسان جنوبی افزود: همچنین آورده نقدی متقاضیان را به پنج تا 10 درصد کاهش دادیم این در حالیست که در دستورالعمل اجرایی این قانون، آورده نقدی باید 20 درصد باشد.
وی گفت: نرخ اشتغال ‌پذیری برای 512 طرح یادشده به مبلغ 307 میلیارد ریال، یکهزار و 200 فرصت شغلی است که نشان از متوسط 250 میلیون ریال میانگین هزینه ایجاد هر فرصت شغلی دارد.

انتهای پیام/4
Share/Save/Bookmark
کد مطلب:۲۰۵۳۶
کلمات کليدی: خراسان‌تایم , تسهیلات , سامانه کارا