به گزارش گروه اجتماعی خراسانتایم، اربابی، مدیرکل بیمه سلامت استان در جمع اصحاب رسانه اظهارداشت: در سال 97 نظم مالی در تخصیص منابع داشتیم و همچنین با مؤسسات طرف قرار داد و دانشگاه ها برای هزینه بهینه منابع جلسات گوناگونی برگزار کردیم که ماحصل این جلسات، پرداخت بدهی مهرماه و آبان ماه 97 دانشگاه علوم پزشکی، پرداخت مطالبات پزشکان موسسات خصوصی تا پایان شهریور و همچنین بدهی داروخانه ها تا پایان آبان ماه بود.
اربابی مجموع پرداختهای سال 97 را بیش از 80 میلیارد تومان اعلام کرد و میزان باقی مانده بدهیها را حدود 40میلیاردتومان دانست و گفت: امروزه در بحث درمان بیمه شدگان سلامت 15درصد از سال 96کمتر است.
اربابی در خصوص بحث نظام ارجاع خاطرنشان کرد :این نظام بیش از 14سال است که در صندوق بیمه روستایی در حال اجراست اما به صورت کاغذی، خوشبختانه امروزه نرم افزار ارجاع طراحی و اجرا شده و با اقدام مشترک با دانشگاه علوم پزشکی در شهرستان سرایان، ارجاع الکترونیک در حال اجراست و بعد از برطرف کردن نقاط ضعف در سال 98 میتوانیم آن را در کل استان اجرا نماییم.
مدیرکل بیمه سلامت در خصوص موضوع رفع همپوشانی بیمهها و بهینهسازی استفاده مردم از خدمات بیمه ای در یک دفترچه گفت: هماهنگی هایی صورت گرفته و بانک جامع بیمهشدگان تجمیع شده و اکنون امکان رصد وجود دارد و اگر همپوشانی صورت بگیرد، اقدامات لازم صورت میگیرد تا به جایگاهی برسیم که هر ایرانی یک دفترچه داشته باشد .
وی در خصوص بحث مهم نسخه الکترونیکی این گونه بیان کرد: نسخه الکترونیکی میتواند کمک شایانی در خصوص هدایت درست منابع سلامت در جایگاه خودش بکند و بیمهشدگان میتوانند با کدملی خدمات مورد نیاز خود را دریافت کنند و لازم به وجود دفترچه نیست، در اینصورت از تجویز خدمات مازاد جلوگیری میشود و منابع سلامت برای تکرار برخی خدمات استفاده نخواهدشد .
در پایان مدیرکل بیمه سلامت در خصوص سامانه 1666گفت: این سامانه در سال 97 فعال شد و امکان برقراری ارتباط با مدیران استانی و کشوری وجود خواهدداشت، ساعت پاسخگویی این سامانه در استان در ساعات اداری بوده ولی در سطح کشوری 24 ساعته امکان پذیر است.
انتهای پیام/4
کلمات کليدی: خراسانتایم , بیمه سلامت , بیمه