شنبه ۲۵ اسفند ۱۳۹۷ ساعت ۱۷:۳۹
مدیرکل آموزش و پرورش خراسان‌جنوبی خبر داد

۱۱۸۱ کلاس درس آماده اسکان مسافران نوروزی/ نرخ ۹۶ درصدی باسوادی در استان

مدیرکل آموزش و پرورش خراسان‌جنوبی گفت: در نوروز امسال ۱۴ پایگاه اسکان آموزش و پرورش خراسان‌جنوبی در قالب ۱۷۵ آموزشگاه و یک‌هزار و ۱۸۱ کلاس درس برای پذیرش مسافران آماده شده است.
۱۱۸۱ کلاس درس آماده اسکان مسافران نوروزی/ نرخ ۹۶ درصدی باسوادی در استان
 
به گزارش گروه اجتماعی خراسان‌تایم به نقل از خبرگزاری فارس، محمدعلی واقعی صبح امروز در جمع خبرنگاران اظهار داشت: آموزش و پرورش در ایام نوروز و تابستان مأموریت اسکان مسافران را برعهده دارد.
وی با بیان اینکه در نوروز امسال 14 پایگاه اسکان آموزش و پرورش خراسان‌جنوبی در قالب 175 آموزشگاه و یک‌هزار و 181 کلاس درس برای پذیرش مسافران آماده شده است، تصریح کرد: در این ایام 412 نیرو با آموزش و پرورش استان همکاری می‌کنند.
مدیرکل آموزش و پرورش خراسان‌جنوبی ادامه داد: از مجموع کلاس‌هایی که در نوروز 98 برای اسکان مسافران آماده شده 134 کلاس ویژه، 296 کلاس گروه الف، 751 کلاس گروه ب هستند.
واقعی با اشاره به اینکه ثبت‌نام اینترنتی مسافران نوروزی برای اسکان در محل‌های اقامتی آموزش و پرورش استان از مورخ 3 اسفندماه آغاز شده و تا 23 اسفندماه ادامه داشت، افزود: تاکنون 286 نفرساعت ثبت‌نام نموده‌اند.
وی با بیان اینکه محل‌های اسکان آموزش و پرورش استان از 29 اسفندماه لغایت 12 فروردین‌ماه سال 98 آماده ارائه خدمات به مسافران است، اضافه کرد: خدمات ورزشی، درمانی و رفاهی برای ارائه به مسافران نوروزی پیش‌بینی شده است.
مدیرکل آموزش و پرورش خراسان‌جنوبی از فعالیت پیک موتوری برای راهنمایی مسافران نوروزی در استان خبر داد و گفت: همچنین قردادی با بیمه برای تحت پوشش قرار دادن مسافران اسکان‌یافته در محل‌های آموزش و پرورش منعقد شده تا آن‌ها را در مقابل حوادث غیرمترقبه تحت پوشش قرار دهد.
واقعی با اشاره به اینکه در نوروز 97 تعداد 116 هزار و 774 نفر روز برای اسکان در پایگاه‌های اسکان آموزش و پرورش استان پذیرش شدند، یادآور شد: از این تعداد 9 هزار و 358 نفر غیرفرهنگیان بوده‌اند.
وی به هزینه‌های اسکان اشاره کرد و گفت: این هزینه برای فرهنگیان در کلاس‌های ویژه 33 هزار و 600 تومان، گروه الف 29 هزار و 400 تومان، گروه ب 21 هزار و 600 تومان و برای غیرفرهنگیان کلاس‌های ویژه 75 هزار و 500 تومان، کلاس‌های گروه الف 57 هزار و 500 تومان و کلاس‌های گروه ب 48 هزار و 500 تومان در نظر گرفته شده است.
مدیرکل آموزش و پرورش خراسان‌جنوبی از واریز 600 هزار تومان به عنوان سرانه دانش‌آموزی برای هر دانش‌آموز شبانه‌روزی استان از ابتدای سال تحصیلی جاری تاکنون خبر داد و افزود: آموزش و پرورش استان دچار یک سری تنگناهای مالی بوده و می‌طلبد اولیاء مشارکت بیشتری با این مجموعه داشته باشند.
واقعی به عملکرد آموزش و پرورش استان در حوزه شاهد و ایثارگران در سال تحصیلی جاری اشاره کرد و یادآور شد: بازدید از 228 خانواده شاهد و ایثارگر، برگزاری 264 یادواره شهدا در مدارس استان، تجلیل از 210 ایثارگر، احداث 29 یادمان شهدا، اجرایی کردن بخشی از قانون جامع خدمت‌رسانی به ایثارگران، همکاری در اجلاسیه دو هزار شهید استان و هوشمندسازی 153 کلاس درس در مدارس شاهد از جمله این اقدامات بوده است.
وی اضافه کرد: سال گذشته یک‌میلیارد و 600 هزار تومان برای خرید تجهیزات هنرستان‌های استان هزینه شده که امسال با رایزنی‌های صورت‌گرفته و در نظر گرفتن وضعیت استان افزایش می‌یابد.
مدیرکل آموزش و پرورش خراسان‌جنوبی ادامه داد: با تغییر کتب هنرآموزان در هنرستان‌ها با کمبود تجهیزات و نیرو در این مدارس روبرو هستیم.
واقعی با اشاره به جذب 15 هزار و 583 نوآموز در مراکز دارای مجوز از آموزش و پرورش استان در سال تحصیلی جاری گفت: با توجه به این آمار درصد پوشش استان در این مراکز به 82 درصد رسیده است.
وی از تعیین تکلیف 942 دانش‌آموز بازمانده از تحصیل در استان اشاره نمود و افزود: در این بخش 99.4 درصد دانش‌آموزان بازمانده از تحصیل استان تحت پوشش قرار گرفته‌اند.
مدیرکل آموزش و پرورش خراسان‌جنوبی به اجرای طرح ایران مهارت از ابتدای سال تحصیلی جاری در استان اشاره کرد و گفت: این طرح با همکاری اداره کل فنی و حرفه‌ای بوده که در راستای آن دانش‌آموزان دوره اول متوسطه باید سالانه 20 ساعت آموزش مهارتی را دریافت نمایند.
واقعی بیان داشت: خراسان‌جنوبی جزو 10 استان برتر کشور در جمعیت باسواد کردن دانش‌آموزان است به طوری که نرخ باسوادان در استان 96 بوده که نسبت به میانگین کشوری یک درصد بیشتر است.

انتهای پیام/4
Share/Save/Bookmark
کد مطلب:۲۱۵۸۹
کلمات کليدی: خراسان‌تایم , آموزش‌ و پرورش , فرهنگیان