سه شنبه ۲۸ خرداد ۱۳۹۸ ساعت ۲۱:۱۶
معاون استاندار خراسان‌جنوبی:

برنامه مدیریتی مدونی برای حذف نخاله‌ها در خراسان جنوبی وجود ندارد

معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار خراسان جنوبی با گلایه از نورپردازی، زیباسازی، فضای سبز و پاکسازی معابر، اظهار کرد: متأسفانه در ورودی شهرها نخاله ایجاد می‌شود و برنامه‌ مدیریتی مدونی برای حذف نخاله‌ها وجود ندارد.
برنامه مدیریتی مدونی برای حذف نخاله‌ها در خراسان جنوبی وجود ندارد
 
به گزارش گروه اجتماعی خراسان‌تایم به نقل از ایسنا، سیدکمال الدین میرجعفریان، امروز ۲۸ خرداد، در ستاد اجرایی خدمات سفر خراسان جنوبی اظهار کرد: توسعه صنعت گردشگری نیازمند عزمی همگانی است.
وی با تاکید بر بهره گیری از ظرفیت‌های استان، افزود: باید جاذبه و نشاط روحی و روانی برای مسافران تابستانی ایحاد کرد.
معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار خراسان جنوبی با تاکید بر آسیب شناسی حوادث جاده‌ای، تصریح کرد: رونق صنعت گردشگری نیازمند تأمین زیرساخت‌های فرهنگی و اقامتی است.
میرجعفریان ادامه داد: لازم است رسانه‌ها در راستای شناسایی و معرفی ظرفیت‌ها و پتانسیل‌های طبیعی این استان در سطح کشور و فراتر از آن تلاش کنند.
وی تصریح کرد: دستگاه‌های اجرایی در راستایی زیباسازی و مناسب سازی ورودی‌ها و خروجی‌های استان تلاش ویژه ای داشته باشند که توجه ویزه شهرداران را می‌طلبد.
معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار خراسان جنوبی با گلایه از نورپردازی، زیباسازی، فضای سبز و پاکسازی معابر، اظهار کرد: متأسفانه در ورودی شهرها نخاله ایجاد می‌شود و برنامه‌ مدیریتی مدونی برای حذف نخاله‌ها وجود ندارد.
میرجعفریان بیان کرد: تا زمانی که مرکزی برای جمع‌آوری و تحویل نخاله‌های ساختمانی ایجاد نشود، زباله‌ها از سطح شهر پاک نمی‌شود.

فراهم کردن مراکز اقامتی در خراسان جنوبی
مرتضی عربی، معاون گردشگری میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری خراسان جنوبی نیز در این جلسه بیان کرد: کمیته‌های مختلف در ستاد اجرایی خدمات سفر نوروزی در ایام نوروز و قبل از این ایام اقدامات خوبی در راستای تأمین سفری ایمن و به یادماندنی برای مسافران انجام دادند.
وی افزود: مراکز اقامتی و فراهم کردن بستر بازدید از جاذبه‌ها باعث شد خراسان جنوبی در ردیف استان‌های برتر کشوری از حیث گردشکری قرار گیرد.
معاون گردشگری میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری خراسان جنوبی با بیان اینکه طی ایام نوروز ۴۲۵ غرفه بازارچه‌های صنایع دستی در ورودی شهرها برپا شد، تصریح کرد: ۳۸ واحد اقامتگاه بوم گردی، ۹ هتل، ۵۰ سفره خانه سنتی و ۵۰ رستوران بین راهی برای پذیرایی از مسافران آماده شده است.

وجود ۲۷ مجتمع بین راهی
جعفر شهامت، مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای خراسان جنوبی نیز از وجود ۲۷ مجتمع بین راهی در استان خبر داد و گفت: تا پایان سال جاری این تعداد به ۳۰ مجتمع افزایش می‌یابد.
وی افزود: بخشی از راه‌های استان درگیر سیلاب شد اما با کمک دیگر دستگاه‌های اجرایی به خوبی مدیریت شد.
مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای خراسان جنوبی بیان کرد: طی سال گذشته مصوبه‌ای برای نصب بیل برد در ورودی‌ها تصویب شد که در صورت تمایل شهرداری‌ها آمادگی همکاری داریم.
شهامت یادآور شد: آمادگی داریم پتانسیل‌های استان را در ورودی و خروجی شهرها معرفی کنیم اما اعتباری برای این مهم نداریم.

انتهای پیام/4
Share/Save/Bookmark
کد مطلب:۲۲۸۵۸
کلمات کليدی: خراسان‌تایم , گردشگری , خراسان جنوبی