به گزارش گروه اجتماعی خراسانتایم به نقل از فارس، مهدی صفوینژاد با بیان اینکه هماکنون 951 نقطه استان تحت پوشش آبفای روستایی قرار داد، اظهار داشت: از این تعداد 748 روستا بالای 20 خانوار است.
وی از احداث ۵۳ مجتمع آبرسانی در استان خبر داد و با بیان اینکه از این تعداد ۳۹ مجتمع با آبرسانی به ۵۰۰ روستا از محل اعتبارات ملی در دست اجرا است، بیان داشت: مجتمعها آبرسانی به ۳۷۰ روستا یا به اتمام رسیده و یا تا پایان تیرماه به اتمام میرسد.
مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب روستایی خراسانجنوبی با اشاره به آبرسانی سیار به روستاهای استان، تبیین کرد: سال گذشته 460 روستای استان با تانکر آبرسانی میشد که به دلیل اجرای شبکه آبرسانی در برخی روستاهای استان و حذف 26 روستا از چرخه آبرسانی سیار هماکنون 420 روستای استان با تانکر آبرسانی میشود.
صفوینژاد با اعلام اینکه تعداد روستاهای نیازمند به آبرسانی سیار با نزدیک شدن به فصل گرما افزایش مییابد، تصریح کرد: به ازای هر نفر 50 لیتر آب در شبانهروز با تانکر حمل میشود که این آب تنها برای آشامیدنی و بهداشت اهالی است.
وی با اعلام اینکه بیشترین روستاهای نیازمند آبرسانی سیار در استان مربوط به شهرستان درمیان است، عنوان کرد: در زمینه آبرسانی سیار به روستاهای استان دو میلیارد و ۹۰۰ میلیون تومان به پیمانکاران آبرسان بدهکاریم.
مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب روستایی خراسانجنوبی اعتبار سالانه آبرسانی سیار به روستاهای خراسانجنوبی را چهار میلیارد تومان اعلام کرد و گفت: آبرسانی به پاسگاهها و بازارچههای مرزی، پراکندگی و مسافت زیاد بین روستاها از چالشهای اصلی در حوزه آب روستایی است.
انتهای پیام/4
کلمات کليدی: خراسانتایم , آبرسانی , بیرجند