به گزارش گروه اقتصادی خراسانتایم به نقل از ایرنا، معاون امور صنایع سازمان صنعت، معدن و تجارت خراسان جنوبی گفت: امسال برای حمایت از واحدهای تولیدی و صنعتی، دستورالعمل اجرایی برنامه تولید و اشتغال حوزه صنعت و معدن موضوع بند «الف» تبصره ۱۸ قانون بودجه به استان ابلاغ شد.
مهدی پارسال بیان کرد: در غالب این دستورالعمل برای تکمیل طرحهای ناتمام صنعتی و معدنی، توسعه واحدهای صنعتی موجود، بازسازی و نوسازی واحدها تسهیلات پرداخت میشود.
وی ادامه داد: همچنین تسهیلات مذکور به منظور کاهش هزینههای تولید، ارتقای بهرهوری، تأمین سرمایه در گردش و با هدف تثبیت و افزایش اشتغال و تولید به واحدهای تولیدی پرداخت میشود.
وی اظهار داشت: از ابتدای سال تاکنون ۲۵ نشست تخصصی کارگروه استانی در ارتباط با رفع مشکلات واحدهای تولیدی برگزار شده است.
پارسا عنوان کرد: از سال ۹۵ تاکنون ۷۰۰ میلیارد تومان تسهیلات رونق تولید و پرداخت مستقیم توسط بانکها در اختیار واحدهای تولیدی قرار گرفته است که نقش مهمی در راستای تثبیت اشتغال و افزایش ظرفیت واحدهای صنعتی داشته است.
وی یادآور شد: با توجه به اینکه مقام معظم رهبری امسال را سال رونق تولید نامگذاری کردند وزارت صمت هفت برنامه محوری در خصوص تعهد شعار سال در دستور کار قرار داده است.
معاون امور صنایع سازمان صمت خراسان جنوبی افزود: حمایت از تولید داخل، توسعه صادرات غیرنفتی، توسعه صنایع معدنی، توسعه فناوری و شرکتهای دانش بنیان، مدیریت بازار، بهبود فضای کسب و کار و توسعه سرمایه گذاری و تأمین مالی از جمله این برنامه هاست.
وی با بیان اینکه برای اجرایی شدن هر کدام، برنامههای عملیاتی اعلام شده است گفت: به منظور تأمین مالی که یکی از مهمترین ابزارهای حمایتی در تأمین سرمایه در گردش واحدهای صنعتی است تسهیلات بند الف تبصره ۱۸ قانون بودجه در حال ابلاغ است.
پارسا بیان کرد: در این زمینه از صاحبان واحدهای صنعتی و تولیدی درخواست کردهایم در سامانه بهین یاب برای تأمین سرمایه در گردش، بازسازی و نوسازی و تکمیل طرحهای نیمه تمام ثبت نام کنند.
وی از متقاضیان خواست برای بهرهمندی از این نوع تسهیلات در سامانه بهین یاب به آدرس www.behinyab.ir ثبت نام کنند تا پس از بررسی در کارگروه مربوطه و در صورت تصویب برای پرداخت به بانکها معرفی شوند.
معاون امور صنایع سازمان صمت خراسان جنوبی اظهار داشت: برخی واحدهای تولیدی در استان راکد هستند که اگر قابلیت برگشت به چرخه تولید داشته باشند باید با جذب سرمایهگذار، حمایتهای مالی و تکمیل زنجیره تولید این واحدها را به چرخه بازگردانیم و برای واحدهایی که قابلیت بازگشت ندارند طرحهای جدید و متناسب با نیاز استان تهیه شود.
انتهای پیام/4
کلمات کليدی: خراسانتایم , تسهیلات , سامانه بهینیاب