به گزارش گروه اجتماعی خراسانتایم به نقل از ایرنا، علی هاشمی افزود: همچنین ۱۳۵ زندانی در سال گذشته با بدهکاری ۱۶ میلیارد تومان از زندانهای خراسان جنوبی آزاد شدند که از کل مبلغ بدهکاری ۱۰ میلیارد و ۵۰۰ میلیون تومان گذشت شاکیان بوده است.
وی گفت: سال گذشته با پویش مهربانی در صدا و سیما و فعالیت مستمر ستاد مردمی دیه اقدامات قابل توجهی انجام شد به طوری که هر پروندهای که در استان مورد بررسی قرار گرفت جواب مثبت مرکز را هم کسب کرد.
مدیرکل زندانهای خراسان جنوبی اظهار داشت: علیرغم کمکهای مردم خراسان جنوبی با توجه به خشکسالیهای پیاپی یک میلیارد و ۹۰۰ میلیون تومان کمک بلاعوض از تهران گرفتیم تا این زندانیان به آغوش گرم خانواده برگشتند.
وی گفت: اصلاح و تربیت به عنوان مهمترین رسالت سازمان زندانها مورد توجه قرار گرفته و بهداشت و درمان، امور فرهنگی و اشتغال از مهمترین اقدامات زندانها است.
مدیرکل زندانهای خراسان جنوبی بیان کرد: بدو ورود هر زندانی ۸۰۰ هزار تومان هزینه میشود به نحوی که در بخش بهداشت و درمان جزو پنج استان برتر کشور هستیم.
وی ادامه داد: تمامی اقدامات بهداشتی و درمانی و تغذیهای برای زندانی رایگان است به طوری که در سال های گذشته برای یک فرد زندانی تا ۶۰ میلیون تومان هزینه درمان پرداخت شد.
هاشمی با بیان اینکه ۱۲ کانون فرهنگی هنری مساجد در زندانهای خراسان جنوبی فعال است گفت: حضور ۲۵ روحانی نتیجه برگزاری نماز جماعت به صورت مرتب است و در حوزه قرآنآموزی با ایجاد مشوقهای به وجود آمده ۹۰۰ حافظ یک تا کل قرآن کریم در زندانها آموزش دیدهاند.
وی از برگزاری اولین المپیاد مهارتی زندانیان در خراسان جنوبی خبر داد و گفت: کانون یادگیری و یاددهی زندان مرکزی بیرجند هم نقش موثری در اشتغال زندانیان دارد.
مدیرکل زندانهای خراسان جنوبی با بیان اینکه بیشتر زندانیان ورودی، بیکار هستند افزود: اشتغالزایی یکی از مهمترین محورهای اصلاح و تربیت است که در این باره سال ۹۷ با اشتغالزایی سه هزار و ۷۰۰ نفر جزو سه استان برتر کشور بودهایم.
وی اظهار داشت: میانگین اشتغال مولد زندانیان استان ۷۸۰ نفر روز است که حقوق بالای ۲۵۰ هزار تومان دریافت میکنند و ۷۵۰ نفر از اشتغال غیرمولد برخوردارند که سال گذشته یک میلیارد و ۶۰۰ میلیون تومان به زندانیان حقوق پرداخت شده است.
وی فعالیت مجتمع پرورش شترمرغ، گلخانه، کارواش و کارگاههای حرفهآموزی را از مهمترین اقدامات در راستای اشتغال زندانیان در مجموعه زندانها بیان کرد.
هاشمی با بیان اینکه خانواده زندانیان قربانی اصلی هستند تصریح کرد: زندانی در زندان از تمامی خدمات دارویی، درمانی و غذایی برخوردار است در حالی که خانواده زندانی به عنوان سرباران جامعه تلقی میشوند.
وی گفت: در بخش حمایت از خانواده زندانیان یک هزار و ۵۲۰ خانواده با سه هزار فرزند زیر پوشش قرار گرفتند که این آمار ۴۵ درصد از خانواده زندانیان را شامل میشود.
مدیرکل زندانهای خراسان جنوبی افزود: انجمن حمایت از خانواده زندانیان نیازمند همت بیش از پیش کمکهای مردمی است زیرا حمایت از این خانوادهها نیازمند کار بزرگی است که نتیجه آن ترک تحصیل و ورود به زندان فرزندان زندانیان نخواهد بود.
انتهای پیام/4