شنبه ۱۰ خرداد ۱۳۹۹ ساعت ۱۶:۲۹

احداث ۱۰ هزار واحد نیروگاه خورشیدی برای کمک به معیشت روستائیان در خراسان جنوبی

مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق خراسان جنوبی گفت: طرحی برای احداث ۱۰ هزار واحد نیروگاه خورشیدی برای مشترکین روستایی که عمدتا از قشر محروم و بی بضاعت هستند و در وضعیت اقتصاد و معیشت آنان کمک قابل توجهی خواهد کرد در دستور کار است.
احداث ۱۰ هزار واحد نیروگاه خورشیدی برای کمک به معیشت روستائیان در خراسان جنوبی
 

به گزارش گروه اقتصادی خراسان‌تایم به نقل از خبرگزاری تسنیم، مهدی دادگر ظهر امروز در مراسم آغاز عملیات اجرایی نیروگاه بادی درح به ظرفیت 50 مگاوات اظهار داشت: در خراسان جنوبی شرایط استثنایی به لحاظ انرژی‌های تجدید پذیر وجود دارد.
وی با بیان اینکه پتانسیل‌های بالایی به لحاظ انرژی‌های تجدید پذیر داریم افزود: در بخش مشترکین محدود به ظرفیت انشعاب نیز تاکنون 292 مشترک با ظرفیت 3 هزار کیلووات پذیرش و به شبکه متصل شدند.
مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق خراسان جنوبی بیان کرد: از ابتدای طرح برای این تعداد مشترکین 7 ملیارد تومان بهای خرید تضمینی در وجه مشترکین پرداخت شده است.
دادگر تصریح کرد: ظرفیت ایجاد شده هم کمک خوبی به سبد تولید استان است و هم سبب شده در  تلفات شبکه‌های برق به میزان 6 دهم میلیون کیلو وات ساعت صرفه جویی شود.
وی خاطرنشان کرد: در مصرف سوخت‌های فسیلی معادل میلیون متر مکعب گاز حدود 2 میلیون متر مکعب و  در مصرف آب 1.5 میلیون متر مکعب صرفه جویی شده است.

مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق خراسان جنوبی به بحث جلوگیری از انتشار گازهای گلخانه‌ای اشاره کرد و یادآور شد: در بحث انتشار گازهای گلخانه‌ای از انتشار  چهار و سه دهم هزار تن گاز co2  جلوگیری شده است.
دادگر اظهار داشت: در بحث نیروگاه‌های بزرگ مقیاس یا مزارع خورشیدی و بادی نیز ظرفیت پذیرش شده در سطح استان تاکنون 36 پروانه به ظرفیت 260 مگاوات صادر شده که 4 پروانه به ظرفیت 200 مگاوات بادی و 32 مورد خورشیدی هستند.
وی با بیان اینکه 15 مورد از این سرمایه گذاران موفق به انعقاد قرارداد خرید تضمینی شدند افزود: از این تعداد نیز 2 مورد با ظرفیت 100 مگاوات بادی هستند و 13 مورد با ظرفیت 37.5 مگاوات خورشیدی هستند.

مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق خراسان جنوبی با اشاره به اینکه 3 مورد از  سرمایه گذاری‌هایی که به بهره‌برداری رسیده است با ظرفیت 18 مگاوات خورشیدی هستند گفت: در مجموع 21 مگاوات ظرفیت تولید خورشیدی در استان در مدار تولید هستند.
دادگر با بیان اینکه در این حوزه پتانسیل و ظرفیت خوبی در استان وجود دارد بیان کرد: جایگاه ما در بین سایر استان‌ها جایگاه مناسبی است.
وی نزدیکی و مجاورت با مرز افغانستان را از ظرفیت‌های بی‌بدیل خراسان جنوبی دانست و تصریح کرد: اگر از این ظرفیت استفاده شود در توسعه خراسان جنوبی بسیار تأثیرگذار است.
مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق خراسان جنوبی گفت: در بحث ظرفیت نیروگاه‌های محدود به ظرفیت انشعابات نیز پتانسیل بالایی وجود دارد که در این راستا طرحی برای احداث 10 هزار واحد نیروگاه خورشیدی برای مشترکین روستایی که عمدتا از قشر محروم و بی بضاعت هستند و در وضعیت اقتصاد و معیشت آنان کمک قابل توجهی خواهد کرد در دستور کار است.

انتهای پیام/4
Share/Save/Bookmark
کد مطلب:۲۶۴۲۷
کلمات کليدی: خراسان‌تایم , برق , خراسان جنوبی , بیرجند