به گزارش گروه فرهنگی خراسانتایم به نقل از خبرگزاری تسنیم، حسین عباس زاده اظهار داشت: در سال جهش تولید طرحهایی توسط صنعتگران خراسان جنوبی آغاز شده که امید است خسارتهای ناشی از کرونا با این طرحها جبران شود.
وی با اشاره به تدوین برنامه سالانه صنایع دستی استان برای هر شهرستان گفت: این برنامه با توجه به کمیت و اعتبار مورد نیاز تعریف شده و تا پایان سال بر اساس اقداماتی در حوزه صنایع دستی دنبال خواهد شد.
معاون صنایع دستی اداره کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری خراسان جنوبی از تجهیز کارگاههای مزیتدار در تمام شهرستانها استان خبر داد و افزود: به دنبال جهانی شدن پنبه مله خوسف هستیم که در این راستا 200 میلیون تومان برای فعال شدن دبیرخانه مله خوسف در حال ابلاغ است.
عباسزاده از پرداخت 200 فقره تسهیلات مستقل به ارزش 10 هزار میلیون ریال در سال گذشته خبر داد و تصریح کرد: رقم تسهیلات پشتیبان حوزه صنایع دستی نیز برای 10 فقره 8 هزار میلیون ریال بوده که انتظار میرود این تسهیلات تا پایان سال برای هر شهرستانی قابل توجه باشد.
وی همچنین به ایجاد مراکز آموزش موقت و سیار در سال جاری اشاره کرد و ادامه داد: 10 بازارچه صنایع دستی نیز در نقاط مختلف استان در حال ایجاد است که برخی از این بازارچهها به 70 درصد پیشرفت فیزیکی رسیده و پیشبینی میشود تا پایان سال تمامی این بازارچهها به بهرهبرداری برسد.
معاون صنایع دستی اداره کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری خراسان جنوبی بیان کرد: پنجمین نمایشگاه ملی صنایع دستی نیز از نیمه اول آذرماه در استان برگزار میشود.
وی به برنامههای هفته صنایع دستی اشاره کرد و گفت: راه اندازی 4 کارگاه صنایع دستی برای اشتغال 30 نفر در سرایان، آموزش ساخت و تولید نمد به صورت آنلاین و افتتاح نمایشگاه سنگهای قیمتی و نیمه قیمتی در فردوس از اهم برنامههای هفته جهانی صنایع دستی در استان است.
معاون صنایع دستی اداره کل میراث فرهنگی صنایع دستی و گردشگری خراسان جنوبی با اشاره به فروش 70 میلیارد ریالی صنایع دستی در سال گذشته یادآور شد: از این محل 80 هزار دلار صادرات نصیب صنایع دستی استان شده است.
عباس زاده از فعالیت 25 رشته صنایع دستی در استان خبر داد و خاطرنشان کرد: تاکنون 80 رشته صنایع دستی شناسایی شده که هر ساله تعدادی از آن احیا میشود.
انتهای پیام/4
کلمات کليدی: خراسانتایم , صنایع دستی , خراسان جنوبی , بیرجند