به گزارش گروه فرهنگی خراسانتایم به نقل از خبرگزاری مهر، حسین خوشایند در حاشیه مراسم امضای تفاهم نامه همکاری با اداره کل میراث فرهنگی در راستای گسترش آموزشهای تخصصی مهارتی به منظور تربیت نیروی انسانی ماهر در حوزه صنایع دستی و ارتقای مهارت شاغلین اظهار کرد: فراهم کردن زمینه لازم برای تربیت نیروی انسانی متخصص در حوزه صنایع دستی، جلب مشارکت فعالان اقتصادی استان در توسعه اشتغال پایدار با رویکرد رفع نیاز بازار کار به نیروی متخصص در بخش صنایع دستی از جمله اهداف این تفاهم نامه برشمرد.
مدیرکل آموزش فنی و حرفهای خراسانجنوبی بیانکرد: شناسایی مشاغل موجود، مشاغل نیازمند احیا و مشاغل آینده استان خراسانجنوبی در حوزه صنایعدستی و گردشگری و تدوین اطلس مشاغل در این حوزه از اهداف دیگر این تفاهمنامه است.
خوشآیند ادامهداد: از دیگر اهداف این تفاهمنامه میتوان به تدوین و بهروزآوری سرفصلها و استانداردهای آموزشی در حوزه گردشگری و صنایعدستی و تلاش برای تألیف منابع آموزشی، برنامهریزی در راستای حفظ و احیا و توسعه کمی و کیفی محصولات صنایعدستی بومی استان خراسان جنوبی و فرهنگسازی عمومی در زمینه آموزشهای مهارتی اشاره کرد.
وی افزود: نظارت بر اجرای آموزشهای مهارتی برای توانمندسازی جوامع هدف، برنامهریزی برای ارزشیابی و برگزاری آزمون پایان دوره مهارت آموختگان، صدور گواهینامه صلاحیت شغلی مطابق با قوانین و مقررات سازمان آموزش فنی و حرفهای کشور، ایجاد بانک اطلاعاتی مهارت آموختگان کارجو در حوزه صنایعدستی و گردشگری با رویکرد تأمین نیروی انسانی مورد نیاز استان از تعهدات ادارهکل فنی و حرفهای در این تفاهمنامه است.
مدیرکل آموزش فنی و حرفهای خراسانجنوبی یادآور شد: امید است با انعقاد و امضای این تفاهمنامه گامی مؤثر در راستای تحقق تفاهم نامه ایجاد سه هزار شغل در قالب خوشههای صنایع دستی و همچنین توانمندسازی، توسعه و صیانت از اشتغال پایدار در استان با استفاده از ظرفیتهای بخش دولتی و غیردولتی برداشته شود.
گفتنی است با پیگیری استاندار خراسانجنوبی ۲۲ خرداد ماه تفاهمنامه ایجاد سه هزار شغل در قالب خوشه صنایع دستی با حضور معاون رئیس جمهور و رئیس سازمان برنامه و بودجه و مسئولان خراسان جنوبی امضاء شد.
این طرح به عنوان پایلوت برای اولین بار در سطح کشور در ۱۱ شهرستان خراسانجنوبی برای ۱۱ رشته صنایع دستی به تناسب مزیتهای هر شهرستان عملیاتی میشود.
در راستای این تفاهمنامه تعداد ۳ هزار شغل ثابت و پایدار در حوزه صنایع دستی استان ایجاد میشود و جامعه هدفی که مهارت لازم را داشته باشند از حمایت بیمهای، تسهیلات ارزان قیمت و کمکهای بلاعوض برخوردار میشوند.
انتهای پیام/4
کلمات کليدی: خراسانتایم , صنایع دستی , خراسان جنوبی , بیرجند