به گزارش گروه اجتماعی خراسانتایم به نقل از روابط عمومی شرکت توزیع نیروی برق خراسان جنوبی، مهدی دادگر، در دیدار نماینده مردم قاینات و زیرکوه در مجلس شورای اسلامی، اظهار کرد: خراسان جنوبی دارای ۳۳۱ کیلومتر مرز مشترک با کشور افغانستان است.
وی با بیان اینکه طول شبکه حاشیه مرز استان ۳۸۱ کیلومتر است، افزود: تعداد پاسگاههای برق دار ۴۴ پایگاه و تعداد برجکهای برق دار نیز ۸۰ برجک است.
مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق خراسان جنوبی به وضعیت تولید برق در سطح استان اشاره کرد و افزود: در مجموع ۷۳۲ مگاوات ظرفیت تولید برق در سطح استان است.
وی با بیان اینکه تعداد کل روستاهای برقدار در سطح استان ۱۶۳۰ روستا است، گفت: سرانه خاموشی مشترکین و میزان تلفات شبکههای توزیع برق استان در وضعیت مطلوبتری از میانگین کشوری است.
دادگر، میزان تلفات انرژی الکتریکی در سال ۹۸ در خراسان جنوبی را ۶.۹۶ درصد و میزان سرانه خاموشی مشترکین را ۹۹ دقیقه در سال اعلام کرد.
وی به بحث توزیع مشترکین در استان اشاره و خاطرنشان کرد: تعداد کل مشترکین ۳۸۱ هزار و ۲۲۶ مشترک است که از این تعداد، مشترکین شهری ۲۲۹ هزار و ۶۶۰ مشترک، مشترکین روستایی ۱۵۱ هزار و ۵۶۶ مشترک، مشترکین سنگین ۵۰۶۳ مشترک معادل ۱.۳۳ درصد است.
مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق خراسان جنوبی با بیان اینکه ۱۰۰ درصد روستاهای بالای ۱۰ خانوار استان و تعداد بسیاری از روستاهای بالای پنج خانوار نزدیک به شبکه برقدار است، افزود: درصد برخورداری خانوارهای روستایی استان از نعمت برق ۹۹.۹ و برای خانوارهای شهری ۱۰۰ درصد است.
دادگر با اشاره به اقدامات انجام شده در سطح استان، تصریح کرد: پیشتازی در استفاده از انرژیهای تجدیدپذیر، راهاندازی مرکز فوریتهای برق متمرکز، استفاده از سامانه آنلاین اعلام زلزله و شناسایی محدوده تحت تاثیر زلزله، توسعه سیستم اتوماسیون در شبکه ۲۰ کیلوولت از جمله اقدامات انجام شده است.
وی، کلنگزنی نیروگاه بادی درح را ازدیگر اقدامات سال جاری در حوزه تولید انرژی از منابع تجدیدپذیر عنوان کرد و افزود: تعداد نیروگاههای خورشیدی درحال بهره برداری ۳۶۴ مورد به ظرفیت ۳.۷ مگاوات است.
مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق خراسان جنوبی به نیروگاههای خورشیدی مستقل از انشعاب اشاره کرد و یادآور شد: کل پروانههای صادره توسط ساتبا برای احداث نیروگاه ۲۶ مورد با ظرفیت ۱۶۴ مگاوات است.
دادگر اظهار کرد: در این راستا ۱۵ پروانه صادره با ظرفیت ۱۳۷.۵ مگاوات موفق به انعقاد قرارداد خرید تضمینی با ساتبا شدند و سه مورد به ظرفیت ۱۸ مگاوات به شبکه متصل شده است.
وی راهاندازی گروههای خط گرم فرمان از راه نزدیک درسطح استان را از دیگر اقدامات انجام شده عنوان و بیان کرد: تعداد گروههای خط گرم
فرمان از راه دور فعال ۱۱ گروه و تعداد گروههای خط گرم فرمان از راه نزدیک فعال پنج گروه است.
مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق خراسان جنوبی پیادهسازی کامل سیستم GIS، احداث شبکه فیبرنوری در سطح مرکز استان، تجهیز و ارتقاء مرکز دیسپاچینگ، نصب سیستم موقعیتیابی خودرو، اجرای طرح نظام آراستگی محیط کار و اجرای پروژههای کاهش تلفات را ازدیگر اقدامات انجام شده عنوان کرد.
دادگر، اطلاعاتی در خصوص لزوم بازنگری در بخشی از قوانین برای فراهم شدن امکان بهرهمندی از اعتبارات پیشبینی شده در قانون بودجه ارائه و حمایتهای نمایندگان استان را در این خصوص خواستار شد.
در این مراسم، نماینده مردم شهرستانهای قاینات وزیرکوه در مجلس شورای اسلامی با اهدای لوح تقدیر از عملکرد شرکت توزیع نیروی برق خراسان جنوبی قدردانی کرد.
انتهای پیام/4
کلمات کليدی: خراسانتایم , برق , خراسان جنوبی , بیرجند