چهارشنبه ۴ مرداد ۱۳۹۶ ساعت ۲۰:۲۱
نماینده مردم نهبندان و سربیشه در مجلس:

۷۰ درصد امرار معاش مردم شهرستان نهبندان به قنوات وابسته است

نماینده مردم نهبندان و سربیشه در مجلس گفت: ۷۰ درصد امرار معاش مردم منطقه بندان شهرستان نهبندان به قنوات وابسته است و احیا و پایداری این قنوات در جهت حفظ و نگهداشت جمعیت امری ضروری است.
۷۰ درصد امرار معاش مردم شهرستان نهبندان به قنوات وابسته است
 
به گزارش گروه اجتماعی خراسان‌تایم به نقل از خبرگزاری تسنیم، نظر افضلی ظهر امروز در حاشیه بازدید از روستای نهبندان که به منظور بررسی و رسیدگی به مشکلات منطقه انجام شد با اشاره به دیدار اخیر خود با رئیس بسیج سازندگی خراسان جنوبی اظهار داشت: خوشبختانه از 6 دهستان خراسان جنوبی که سپاه توسعه همه جانبه آن را برعهده گرفته است سه دهستان در دو شهرستان نهبندان و سربیشه قرار دارد.
وی راه‌اندازی آب شیرین‌کن در بندان توسط آستان قدس رضوی را از اقدامات بسیار خوب و نیکو دراین منطقه برشمرد و گفت: 70 درصد امرار معاش مردم این منطقه به قنوات وابسته است که احیا و پایداری این قنوات در جهت حفظ و نگهداشت جمعیت امری ضروری است.
نماینده مردم شهرستان های نهبندان و سربیشه در مجلس شورای اسلامی گفت: با تلاش‌های کمیسیون کشاورزی اعتبارات احیای قنوات از 20 میلیارد تومان در کشور به 70 میلیارد تومان رسیده که همچنان این مبلغ بسیار پایین است.
افضلی با اشاره به مشکلات زیست محیطی منطقه گفت: با ارائه مستنداتی از طوفان‌های شدید و گرد و غبار در شهرستان نهبندان به رئیس سازمان محیط زیست کشور لزوم توجه به  این منطقه را متذکر شدیم.
وی با تشکر از بخش اجرایی آستان قدس، بنیاد برکت و سپاه پاسداران برای محرومیت‌زدایی از منطقه خواستار تلاش همه ارگان‌ها و مسئولین برای رفع محرومیت این منطقه شد.
رئیس امور منابع آب شهرستان نهبندان نیز در این بازدید با اشاره به عدم درخواست تغییر مسیر رودخانه بندان توسط اهالی قول مساعد داد در صورت ارائه درخواست این مسأله با دید مثبت بررسی شود.
در این دهگردشی مشکلات و درخواست‌های اهالی روستاهای بندان، طبسین سفلی، طبسین علیا، چاهبوک و کهنو  بررسی و پیگیری شد.
مسایلی از قبیل تکمیل سد بندان، قنوات خشک شده که منجر به مهاجرت مردم منطقه شده، ایجاد پایگاه آتشنشانی در منطقه، عدم پوشش شبکه‌های تلویزیون، عدم وجود مکان مناسب ورزشی و سالن ورزشی، بیکاری جوانان روستاها و تعرفه برق و آب در این روستاها با توجه به گرمای زیاد منطقه در این بازدیدها مورد بحث و بررسی قرار گرفت.
Share/Save/Bookmark
کد مطلب:۷۱۲۹
کلمات کليدی: خراسان تایم , امرار معاش , قنات