يکشنبه ۱۲ شهريور ۱۳۹۶ ساعت ۱۷:۰۷

دمنوش زرشک، نوشیدنی سرشار از ویتامین C

مدیرگروه علوم پزشکی مرکز آموزش‌های تخصصی کوتاه مدت جهاددانشگاهی خراسان جنوبی گفت: ویتامین c فراوان در دم کرده زرشک، در پیشگیری از سرماخوردگی نقش بسزایی دارد.
دمنوش زرشک، نوشیدنی سرشار از ویتامین C
 
به گزارش گروه اقتصادی خراسان‌تایم به نقل از خبرگزاری ایسنا، مریم نواب‌زاده در خصوص طبیعت دمنوش زرشک، اظهار کرد: از نظر طب سنتی ایران، این گیاه طبیعتی سرد و خشک دارد. 
وی با اشاره به خواص این دمنوش افزود: دم کرده زرشک مناسب برای درمان ورم و زخم معده و روده است، همچنین این دمنوش برای درمان اسهال‌های خونی یا زخم روده، مناسب است. 
مدیرگروه علوم پزشکی مرکز آموزش‌های تخصصی کوتاه مدت جهاددانشگاهی خراسان‌جنوبی بیان کرد: به دلیل وجود ویتامین c فراوان در زرشک، دم کرده میوه آن در پیشگیری از سرماخوردگی نقش بسزایی دارد. 
نواب‌زاده با بیان اینکه این دمنوش ادرارآور و خلط‌آور بوده و برای خوشبو شدن دهان نیز استفاده می‌شود، تصریح کرد: دمنوش زرشک دارای خاصیت تصفیه‌کننده و ضدعفونی کننده خون و منقبض کننده عروق است. 
وی ادامه داد: زرشک، تقویت کننده قلب و کبد است، صفرا آور بوده و در درمان سنگ کیسه صفرا بسیار مؤثر است. 
این دستیار تخصص طب سنتی ایران بیان کرد: زرشک، بی اشتهایی را برطرف می‌کند و فشار خون را پایین می‌آورد. 
نواب‌زاده در خصوص موارد منع مصرف این دمنوش، تاکید کرد: بانوان باردار باید از مصرف این دمنوش خودداری کنند. 
وی یادآور شد: میزان مصرف بالای این گیاه به مدت طولانی می‌تواند سبب ناراحتی معده و روده‌ها و مانع از جذب ویتامین B کافی در بدن شود.

انتهای پیام/4
Share/Save/Bookmark
کد مطلب:۸۲۸۸
کلمات کليدی: خراسان تایم , دمنوش , زرشک