به گزارش سرویس اجتماعی خرایانتایم به نقل از خبرگزاری تسنیم، سیدرضا میرزایی پیش از ظهر امروز در سومین جلسه شورای آموزش و پرورش خراسان جنوبی با اشاره به پروژه مهر اظهار داشت: تمام فعالیتهایی که در یک اداره و آموزشگاه برای برپا شدن مدارس انجام میشود پروژه مهر نام دارد.
وی افزود: با توجه به اینکه اول مهرماه یک روز ملی است و همکاری دستگاهها یک امر ضروری است فرهنگسازی در این زمینه باید انجام شود.
معاون آموزش متوسطه اداره کل آموزش و پرورش خراسان جنوبی با بیان خراسان جنوبی در 3 سال گذشته موفق به کسب رتبه برتر شد بیان کرد: در بحث ثبتنام دانشآموزان، استان خراسان جنوبی با ثبت بیش از 90 درصد دانش آموزان رتبه خوبی دارد.
برگزار جشن شکوفایی، جشن جوانان و جشن مهرورزی 29 شهریور ماه در مرکز استان
میرزایی با اشاره به اینکه امید است امسال در بحث تجمیع برخی موارد زیرنرم رفع دغدغه و نگرانی اولیاء را داشته باشیم تصریح کرد: با تصمیم شورای پروژه مهر استان میزبان مراسم استانی بازگشایی مدارس در شهرستان فردوس خواهیم بود.
وی از برگزاری جشن شکوفایی برای دانش آموزان سال اول، جشن جوانان برای کلاس هفتمیها و جشن مهرورزی برای استثناییها خبر داد و خاطرنشان کرد: این جشنها 29 شهریور ماه در مرکز استان برگزار خواهد شد.
معاون آموزش متوسطه اداره کل آموزش و پرورش خراسان جنوبی برای برگزاری پروژههای مهر درخواستهایی را عنوان کرد و یادآور شد: در این راستا از استاندار، نمایندگان مجلس، مسئولان اجرایی و نهادها برای حضور در جشن بازگشایی مهر دعوت میکنیم و از شهرداریهای استان نیز برای نصب بنر و المانهای پروژه مهر درخواست همکاری داریم.
میرزایی بر لزوم همکاری و همیاری همه دستگاهها و نهادها برای برپایی پروژه مهر تأکید کرد و اظهار داشت: برای پوشش خبری این مراسم از صدا و سیمای استان نیز درخواست همکاری داریم.
39 مدرسه در خراسان جنوبی زیر نرم جمعیت است
علیاصغر موسویکیا اظهار داشت: در سطح استان 2 هزار و 519 آموزشگاه با 8 هزار و 268 کلاس درس دایر است.
وی با بیان اینکه در سال گذشته 155 هزار و 6 نفر دانش آموز در استان وجود داشت افزود: برآورد میشود امسال این تعداد به 160 هزار دانش آموز برسد.
معاون پژوهشی و برنامهریزی اداره کل آموزش و پرورش خراسان جنوبی تعداد نیروی انسانی موجود در استان را 14 هزار و 476 نفر عنوان کرد و بیان کرد: از این تعداد 8 هزار و 445 نفر معلم در سطح استان هستند.
موسویکیا با بیان اینکه با وجود اینکه خراسان جنوبی استان پهناوری است در نقطه صفر مرزی نیز باید معلم اعزام شود تصریح کرد: با توجه به اینکه 57 درصد معلمان خانم و 43 درصد آقا هستند ساماندهی این نقاط مرزی بسیار دشوار است.
وی با بیان اینکه علیرغم پراکندگی جمعیت نسبت دانش آموز به معلم 15.39 درصد است که رقم خوبی است خاطرنشان کرد: به لحاظ روستایی اکثر دانش آموزان در نقاط شهری اسکان دارند و 70.12 درصد دانش آموزان شهری و 22.88 درصد روستایی هستند.
معاون پژوهشی و برنامهریزی اداره کل آموزش و پرورش خراسان جنوبی یادآور شد: طبق شیوه نامههای ساماندهی که داریم استمرار کلاسهای متوسطه اول باید 60 درصد باشد و با توجه به پراکندگی و حساسیت مردم و اینکه موظف هستیم پوشش کامل را انجام دهیم این نرم را 50 درصد زیر نرم آوردهایم.
موسویکیا با بیان اینکه موتور محرک آموزش و پرورش نیروی انسانی است اظهار داشت: اگر نیروی انسانی فراهم نباشد تحولی در این راستا صورت نخواهد گرفت.
وی افزود: در شهرستان بیرجند با صورت جلساتی که با دهیاریها برگزار شد 4 مدرسه به مدرسه شبانهروزی هدایت شده است همچنین ظرفیت خالی مدارس شبانهروزی را داریم و همه مدارس اگر به مدرسه شبانهروزی ادغام شوند بازهم ظرفیت خالی داریم.
معاون پژوهشی و برنامهریزی اداره کل آموزش و پرورش خراسان جنوبی با بیان اینکه 39 مدرسه در استان زیر نرم است و بین 22 نفر در آن فعالیت میکنند گفت: 146 نیرو مورد نیاز این مدارس است.
وی با بیان اینکه سالانه 4 میلیارد و 380 میلیون تومان در این مدارس هرز منابع داریم که در صورت تجمیع میتواند صرفهجویی شود، افزود: از امسال تراژدی بازنشستگی آغاز شده است و 762 نفر بازنشسته داریم که 388 نفر آنان از دانشگاه فرهنگیان هستند.
وی با بیان اینکه در مقطع ابتدایی به شدت با کمبود نیرو روبهرو هستیم تصریح کرد: در این صورت باز هم قول میدهیم در اول مهر ماه هیچ کلاسی بیمعلم نماند.