دوشنبه ۱۰ مهر ۱۳۹۶ ساعت ۱۱:۰۸
رئیس شورای ملی زعفران:

"کشت ارگانیک" از راه‌های افزایش بهره‌وری و فروش زعفران است

رئیس شورای ملی زعفران ایران از نظام‌مند شدن صادرات زعفران ایران خبر داد و گفت: کشت زعفران ارگانیک یکی از راه‌های افزایش بهره‌وری و فروش زعفران با قیمت بالاتر است.
"کشت ارگانیک" از راه‌های افزایش بهره‌وری و فروش زعفران است
 
به گزارش گروه اقتصادی خراسان‌تایم به نقل از خبرگزاری تسنیم، محسن احتشام اظهار داشت: پیش‌بینی می‌شود امسال میزان تولید زعفران در کشور نسبت به سال گذشته از وضعیت بهتری برخوردار باشد. 
وی با بیان اینکه ما راهی جز بازاریابی، بازارسازی و بازار داری عینی نداریم افزود: موفقیت در بازارهای جهانی امروز حاصل دانش بازاریابی است.
رئیس شورای ملی زعفران ایران بیان کرد: باید همه دست به دست هم دهیم تا جایگاه زعفران ایران را با برند ملی و برندهای جغرافیایی در سطح بازارهای جهانی تثبیت کنیم.
احتشام تصریح کرد: خوشبختانه سرمایه‌گذاری‌های بسیار خوبی در صنعت زعفران در دو استان خراسان رضوی و جنوبی انجام شده به نحوی که بیش از میزان تولید ظرفیت فرآوری و بسته‌بندی داریم.
وی با بیان اینکه باید از صنعت زعفران حمایت و آن را رقابت‌پذیر کنیم خاطرنشان کرد: با کمک به ورود تکنولوژی‌های جدید در امر نهادهای بسته‌بندی رقابت‌پذیر و رعایت استانداردهای ملی و بین‌المللی ما باید از زعفران در راستای اجرای مولفه‌های اقتصاد مقاومتی اشتغال بسازیم و از خام فروشی و صادرات فرصت‌های شغلی جلوگیری کنیم.
رئیس شورای ملی زعفران ایران یادآور شد: به همین منظور باید تسهیلات ارزان قیمت و بلند مدت در اختیار صنعت زعفران و صادرکنندگان قرار گیرد و این صنعت تقویت شود.
احتشام اظهار داشت: مانند راهی که کشورهای دیگر در موفقیت محصول خود مانند زعفران و محصول جنسینگ که یکی از محصولات کره جنوبی است طی کردند و امروز سهم مهمی در ایجاد اشتغال و ارزآوری ایجاد کرده است.
وی با بیان اینکه یکی دیگر از مواردی که کشاورزان ما باید همگام با خواسته‌ها و نیازهای بازارهای جهانی همراه شوند کشت زعفران ارگانیک است افزود: این امر یکی از راه‌های افزایش بهره‌وری و فروش زعفران با قیمت بالاتر است.
رئیس شورای ملی زعفران ایران با اشاره به اینکه کشاورزان باید در جهت انطباق مزارع زعفران خود با زعفران ارگانیک همگام شوند گفت: در حال حاضر کیفی‌ترین و بیشترین زعفران دنیا را تولید می‌کنیم اما در جهت پر آوازه کردن این مزیت گام‌های بلندی برنداشته‌ایم.
احتشام با بیان اینکه باید تلاش کنیم نام زعفران را با نام ایران در جهان پر آوازه کنیم اظهار داشت: صادرکنندگان نیز توانایی این مهم را به نحو احسن دارند و باید مورد حمایت قرار بگیرند.
وی تصریح کرد: شورای ملی زعفران با همکاری سازمان توسعه تجارت ایران به زودی در جهت این مهم گام‌های خوبی را بر خواهند داشت به نحوی که صادرات زعفران مدیریت شده و نظام‌مند شود.
رئیس شورای ملی زعفران ایران گفت: یکی از این گام‌ها صدور کارت اهلیت صادرکننده زعفران خواهد بود تا از رقابت‌های منفی و به دور از عرف تجارت جلوگیری شود.

انتهای پیام/4
Share/Save/Bookmark
کد مطلب:۹۲۲۴
کلمات کليدی: خراسان‌تایم , بهره‌وری , کشت ارگانیک , زعفران