دوشنبه ۲۲ خرداد ۱۳۹۶ ساعت ۱۳:۳۶
کارشناس حوزه فضای مجازی:

مبلغان دینی برای مقابله با شبهات فضای مجازی ورود کنند/ لزوم بومی سازی فرهنگ استفاده از تکنولوژی

کارشناس حوزه فضای مجازی با بیان اینکه مبلغان دینی به مقابله با شبهات موجود در فضای مجازی ورود کنند، گفت: برای دور شدن از آسیب های فضای مجازی باید وقت خود را مدیریت کنیم.
مبلغان دینی برای مقابله با شبهات فضای مجازی ورود کنند/ لزوم بومی سازی فرهنگ استفاده از تکنولوژی
 
به گزارش پایگاه خبری تحلیلی خراسان تایم به نقل از خبرگزاری شبستان؛ سید علیرضا محمدزاده، استاد دانشگاه و کارشناس حوزه فضای مجازی در يازدهمين نمایشگاه قرآن کریم خراسان جنوبی اظهار داشت: ابزارهای نوین و جدیدی که بشر از آن استفاده می کند امروز مرزها را در نوردیده است و چاره ای جز پذیرفتن این واقعیت نداریم.
 
وی با بیان اینکه باید فرهنگ استفاده از تکنولوژی را با فرهنگ غنی خود بومی کنیم، گفت: هیچ راهی برای مقابله با تکنولوژی وجود ندارد و باید برای تقویت بنیه فرهنگ ایرانی و اسلامی خود از درون تلاش کنیم و این مهم ترین سلاح برای مقابله با هجمه های فرهنگی خواهد بود.
 
کارشناس حوزه فضای مجازی با اشاره به اینکه فضای مجازی علاوه بر آسیب ها، دارای کاربردهای مثبت فراوانی است، افزود: اگر به قسمت مثبت فضای مجازی نگاه کنیم می تواند به عنوان یک ابزار بسیار توانمند در جهت توسعه فرهنگ ایرانی و اسلامی مطرح شود.
 
محمدزاده با توجه به اینکه وجود یک بنیه فرهنگی برای مقابله با آسیب های فضای مجازی ضروری است، اظهار کرد: با تقویت قسمت های مثبت فضای مجازی می توانیم با هجمه های فرهنگی مقابله کنیم و امروزه می بینید که برخی از جوانان وارد قسمت های آسیب زا می شوند و ارتباطات نادرستی در آن ایجاد می شود که برخی از این ارتباطات منجر به از هم پاشیدن یک خانواده می شود
 
وی با تاکید بر اینکه برای دور شدن از آسیب های فضای مجازی باید وقت خود را مدیریت کنیم، ادامه داد: مقام معظم رهبری نیز به این موضوع اشاره کرده اند که باید وقت خود را برای استفاده از فضای مجازی تنظیم کنیم چرا که یکی از معضلات عدم مدیریت زمان است.
 
کارشناس حوزه فضای مجازی بیان کرد: باید جوانان را به فضای قرآنی جذب کنیم و فاصله ها را کاهش دهیم تا جوانان کمتر به فضای مجازی مراجعه کنند.
 
محمدزاده با بیان اینکه فضای خانواده و نوع تربیت باعث تشکیل شخصیت کودکان می شود، گفت: محیط خانواده بر روح و روان کودکان تاثیر بسیاری دارد.
 
وی با اشاره به اینکه یکی از مشکلات فضای مجازی این است که اطلاعات بدون منبع بیان می شود، ادامه داد: متاسفانه شبکه های جاسوسی می دانند که چگونه به اذهان مردم نفوذ کنند و از اعتقاداتمان برای ضربه زدن به نظام استفاده می کنند و سعی دارند که با یک سری جملات زیبا پایه های اعتقادات جوانان را ضعیف کنند.
 
وی در پایان تاکید کرد: باید مبلغان و کارشناسان دینی بسیار دغدغه داشته باشند و با کار علمی و کارشناسی شده به مقابله با شبهات موجود در فضای مجازی بپردازند و انتظار داریم که در حوزه های فرهنگی دغدغه بیشتر وجود داشته باشد.
Share/Save/Bookmark
کد مطلب:۶۵۰۰
کلمات کليدی: کارشناسان ،علمی ،انتظار ، فضای قرآنی،کودکان ،ارتباطات ،آسیب ،فضای مجازی ،يازدهمين نمایشگاه قرآن کریم