يکشنبه ۳ دی ۱۳۹۶ ساعت ۲۳:۱۹

بسترسازی مشارکت زنان هدف اصلی صندوق خرد زنان روستایی

بستری مناسب برای مشارکت زنان و در نتیجه کاهش مهاجرت‌ روستاییان به شهرهای بزرگ از جمله اهداف اصلی تشکیل صندوق خرد زنان روستایی است.
بسترسازی مشارکت زنان هدف اصلی صندوق خرد زنان روستایی
 
به گزارش گروه اقتصادی خراسان‌تایم به نقل از خبرگزاری ایسنا، موسی سلیمانی در بازدید از فعالیتهای صندوق حمایت از توسعه فعالیتهای زنان روستای عمرویی اظهارکرد: صندوق حمایت از توسعه فعالیتهای زنان روستایی ریحانه النبی شهرستان سرایان یکی از صندوق‌های برتر و بسیار موفق و دارای 14 صندوق خرد است. 
وی در خصوص خدمات ارائه شده به اعضای صندوق تصریح کرد: علاوه بر تسهیلات، دربحث آموزش نیز صندوق دوره های آموزشی را برگزار می‌کند و زمینه را برای حضور اعضا در نمایشگاههای مختلف فراهم می‌کند.
مدیرجهادکشاورزی سرایان ادامه داد: عملکرد صندوق‌های خرد در سالهای اخیر نشان داده تسهیلات ارائه شده توسط این صندوقها با شرایطی نظیر سهل الوصول بودن، تناسب تسهیلات با نیاز اعضا، اتکا به منابع داخلی و مردمی، کارمزد کم و بدون نیاز به وثیقه‌های بانکی رایج و اعتبارات مورد نیاز زنان روستایی را در حد قابل قبولی برآورده ساخته است.
سلیمانی در خصوص تسهیلات و سرمایه صندوق یادآور شد: طی چند سال اخیر صندوق‌های خرد روند رو به رشدی را داشته‌اند و برگشت پول بسیار مناسب و صندوق وام معوق نداشته است.
وی اضافه کرد: در خصوص افزایش سرمایه صندوق هیچ محدودیتی وجود ندارد و امید است که تا پایان سال مالی افزایش سرمایه خوبی را برای صندوق شاهد باشیم. 
مدیرجهادکشاورزی سرایان اظهار کرد : تاکید بر این است که به کارهای گروهی و مشارکتی روی آورده شود چرا که مشارکت ابزار توسعه است وصندوقهاي اعتبارات خرد نقش بسزایی در تحقق این موضوع دارند. 
سلیمانی ادامه داد: راه اندازی نمایشگاه عرضه محصولات در سطح روستا و شهرستان، راه اندازی کارگاه پرورش قارچ خوراکی، کارگاه تولید کود ورمی کمپوست، پرورش زنبور عسل، کاشت و بسته بندی و فراوری گیاهان دارویی، پرورش دام و طیور ، تهیه وبسته بندی خشکبار وپخت کیک و کلوچه و خیاطی  نیز جزو طرح‌های شاخصی بوده که توسط این صندوق عملی شده است. 
وی ایجاد بستری مناسب برای مشارکت زنان، ارتقای مهارت‌‌های فردی و اجتماعی زنان روستایی از طریق برنامه‌های آموزشی، پس ‌انداز خانواده ‌های روستایی در راستای تامین مالی خانواده‌‌ها با پرداخت تسهیلات قرض‌الحسنه و کوچک، ایجاد اشتغال متناسب با روستا برای زنان روستایی و در نتیجه کاهش مهاجرت‌ روستاییان به شهرهای بزرگ از جمله اهداف اصلی تشکیل این صندوق‌ ها است 

انتهای پیام/4
Share/Save/Bookmark
کد مطلب:۱۱۱۰۵
کلمات کليدی: خراسان‌تایم , اقتصاد , اشتغال