دوشنبه ۱۶ ارديبهشت ۱۳۹۸ ساعت ۱۹:۲۱
مدیرکل بهزیستی خراسان جنوبی خبر داد:

فعالیت ۵۲ دفتر خدمات مشاوره اجتماعی در خراسان جنوبی

مدیرکل بهزیستی خراسان جنوبی گفت: در حال حاضر 52 مرکز و دفتر خدمات مشاوره اجتماعی دولتی و غیر دولتی در استان فعالیت دارند و در راستای ارتقاء سلامت روان جامعه به ارائه خدمات مشاوره روانشناختی می‌پردازند.
فعالیت ۵۲ دفتر خدمات مشاوره اجتماعی در خراسان جنوبی
 
به گزارش گروه اجتماعی خراسان‌تایم به نقل از ایسنا، علی عرب‌نژاد اطهار کرد: روان نیز به اندازه جسم نیاز به توجه خاص دارد.
وی با بیان اینکه سال 77 حتی یک مرکز روانشناسی در بیرجند و منطقه خراسان جنوبی فعالیت نداشت، ادامه داد: سال 78 بهزیستی قصد داشت اولین مرکز ترک اعتیاد این منطقه را راه اندازی کند اما یک روانشناس نیز پیدا نمی شد.
مدیرکل بهزیستی خراسان جنوبی با بیان اینکه نهایتا با تلاش بسیار، این مرکز به سختی راه افتاد و امروز رشد خوبی داشته و خدمات خوبی نیز ارائه می‌شود، تصریح کرد: با وجود آسیب‌های اجتماعی متعدد و اختلالات روانی، کمتر کسی را می‌توان پیدا کرد که نیازی به مشاوره نداشته باشد.
عرب نژاد بیان کرد: یکی از اقدامات بسیار خوب بهزیستی علاوه بر راه اندازی خدمات مشاوره ای، تغییر در فرهنگ و نگرش مردم نسبت به مشاوره است.
وی با تاکید بر اینکه این اداره کل اولین نهادی است که مرکز مشاوره را راه انداخت و از قالب سازمانی خارج کرد، افرود: بهزیستی در عرصه روانشناسی دو مسیر حضوری و تلفنی را ارائه داده است.
مدیرکل بهزیستی خراسان جنوبی با بیان اینکه در مرکز مشاوره تلفنی 1480، هدف ارائه سریع خدمات و تغییر احساس مراجعین است، یادآور شد: هم اکنون این مرکز مشاوره تلفنی با مشاوران متخصص مشغول به ارائه مشاوره و خدمات روانشناختی از قبیل مشاوره فردی و بین فردی، مشاوره ازدواج، زناشویی و خانوادگی، مشاوره کودک و نوجوان، مشاوره تحصیلی-تربیتی، مهارت‌های ارتباطی، مشاوره اعتیاد و ... به تماس گيرندگان بجز ایام تعطیل است.
عرب نژاد ادامه داد: مشاوره تلفنی امکان آن را فراهم می‌سازد تا افراد نیازمند در زمان دلخواه و در هر مکانی که به تلفن دسترسی دارند سریع و آسان و با کمترین هزینه با مشاور تماس بگیرند.
وی بیان کرد: خدمات مشاوره حضوری نیز در سه سطح مراکز سلامت روان محله‌ای، مراکز مشاوره عمومی و تخصصی ارائه می‌شود.
عرب نژاد از آمار و عملکرد مربوط به حوزه روانشناسی بهزیستی سخن گفت و افزود: در حال حاضر 52 مرکز و دفتر خدمات مشاوره اجتماعی دولتی و غیر دولتی در استان فعالیت دارند و در راستای ارتقاء سلامت روان جامعه به ارائه خدمات مشاوره روانشناختی می‌پردازند.
وی با اشاره به اینکه طی سال 97 بالغ بر 12 هزار جلسه مشاوره حضوری و 24 هزار مشاوره تخصصی در 1480 انجام گرفت، تصریح کرد: این آمار نشان دهنده افزایش میزان مراجعان به مراکز مشاوره است اما هنوز در مراجعه آقایان به مشاور مشکل داریم.
مدیرکل بهزیستی خراسان جنوبی از جذب بالای نیروی مشاور هر ساله در بهزیستی خبر داد و بیان کرد: از کسانی که ویژگی‌های لازمه برای کار روانشناسی را ندارند تقاضا داریم وارد این کار نشوند چراکه به حرفه آسیب می‌زنند.
عرب نژاد با اشاره به اینکه در برنامه ششم توسعه اعلام شده تا پایان این برنامه آسیب‌های اجتماعی باید 25 درصد کاهش یابند، خاطرنشان کرد: امیدواریم با همکاری نهادها و دستان پرتوان روانشناسان، آسيب‌هاي اجتماعی کنترل شود. 

انتهای پیام/4
Share/Save/Bookmark
کد مطلب:۲۲۲۷۴
کلمات کليدی: خراسان‌تایم , بهزیستی , مشاوره