به گزارش گروه فرهنگی خراسانتایم به نقل از مهر، حسن رمضانی صبح شنبه در نشست تخصصی بسته بندی صنایع دستی استان اظهار داشت: در حال حاضر اهتمام خوبی در استان نسبت به صنایع دستی وجود دارد.
وی با بیان اینکه چند سال گذشته اگر به کسی می گفتیم صنایع دستی می تواند چرخ اقتصاد خانواده را به گردش دربیاورد برای خیلی ها قابل قبول نبود، بیان کرد: اما امروز باور داریم صنایع دستی هم می تواند اشتغال ایجاد کند و هم به اقتصاد کشور، استان و خانواده ها کمک کند.
مدیرکل میراث فرهنگی خراسان جنوبی با اشاره به اینکه الان در مقایسه با سنوات گذشته حجم فروش صنایع دستی خیلی بالاست، عنوان داشت: تنها در ایام نوروز میزان فروش صنایع دستی استان بیش از دو میلیارد تومان بود.
ورود برندهای معروف پوشاک به حوزه صنایع دستی استان
رمضانی با بیان اینکه فروش سال در صنایع دستی از شش میلیارد تومان رد می شود، افزود: این امر نشان می دهد اتفاقات خوبی در این حوزه اتفاق افتاده است.
وی با استقبال بالای مردم از تولیدات صنایع دستی استان در نمایشگاه ها اشاره کرد و افزود: اینکه روستای جهانی و شهر ملی در تولیدات صنایع دستی دازیم نشان دهنده ظرفیت های بالقوه استان در این حوزه است.
مدیرکل میراث فرهنگی خراسان جنوبی اضافه کرد: این امر تلاش و کوششش مضاعف را می طلبد تا روز به روز بر رونق صنایع دستی بیافزاییم.
رمضانی همچنین از ورود برندهای معروف پوشاک به حوزه صنایع دستی استان خبر داد و افزود: امروز برند مشهور هاکوپیان با صنعتگران استان قرارداد میبندد و قرار است با برگزاری دوره های آموزشی بخش از فرآیند تولید هاکوپیان در استان انجام شود.
وی با تأکید بر اینکه باید باور کنیم تولید صنایع دستی برای خودمان و جامعه می تواند گشایش گر و سبب رونق اقتصادی شود، بیان داشت: صرف این باور به تنهایی کافی نیست بلکه باید متعهدانه و بیش از گذشته تلاش کنیم.
صنایع دستی از حالت دکور خارج و کارآمد شود
مدیرکل میراث فرهنگی خراسان جنوبی با بیان اینکه باید برای رونق صنایع دستی استان هم بیاموزیم و هم آموزش دهیم و فرایندهای تولید را بروز کنیم، افزود: باید صنایع دستی از حالت دکور خارج و کارآمد شود تا بخشی از نیاز روزمره مردم را تأمین کند که برای تحقق این امر باید صنایع دستی روزامد شود.
رمضانی با تأکید بر اینکه یکی از کارهای مهم در حوزه بسته بندی باید انجام شود، عنوان داشت: تا بسته بندی مناسبی نداشته باشیم نمی توانیم در عرصه صادرات موفق شویم.
وی تأکید کرد: باید حلقه مفقوده بسته بندی صنایع دستی در استان شکل گیرد و تلاش کنیم تا ارزش صنایع دستی در عرضه حفظ شود.
مدیرکل میراث فرهنگی خراسان جنوبی با اشاره به اینکه این استان صنایع دستی بی نظیری دارد اما از بسته بندی مناسبی برخوردار نیست، گفت: اگر کسانی تنها در حوزه بسته بندی کار کنند و موسساتی در حوزه بسته بندی شکل گیرد به رونق صنایع دستی خیلی کمک خواهد کرد.
رمضانی خطاب به صنعتگران استان گفت: اگر می خواهید محصول تولیدی شما قدر ببیند و با ارزش شود در حوزه بسته بندی فکر و کار کنید چراکه نخستین سود و ثمره آن به خود صنعتگران می رسد.
وی ادامه داد: اگر قرار است تولیدی کنیم که بسته بندی مناسبی نداشته باشد و نگاه به تولیدات استان را مخدوش کند تولید نکنیم بهتر است.
مدیرکل میراث فرهنگی خراسان جنوبی تأکید کرد: عرضه کنندگان صنایع دستی نیز موظف هستند به تولیدکنندکان در حوزه بسته بندی و برندسازی کمک کنند.
انتهای پیام/4