به گزارش گروه اجتماعی خراسانتایم به نقل از ایسنا، محمد شفیعی با بیان اینکه این شهرستان از نظر میزان برداشت گل نرگس در خراسان جنوبی دارای رتبه اول و در کشور در رتبه پنجم قرار دارد، اظهار کرد: استفاده از این ظرفیت در راستای معرفی و برندسازی شهرستان بسیار حائز اهمیت است.
وی خاطرنشان کرد: روستاهای آریش، دستگرد، مهدیه، تقاب، معصوم آباد، کلاته ملک و شهر خوسف بیشترین سطح زیر کشت گل نرگس در شهر خوسف را دارا هستند و بیشتر گل نرگس تولیدی در شهرستان به استانهای خراسان رضوی و تهران ارسال میشود.
فرماندار خوسف اظهار کرد: هر چند از نظر تولید رتبه پنجم در کشور را دارا هستیم، اما از نظر کیفیت و عطر با توجه به شرایط اقلیمی استان بهترین نوع گل نرگس را تولید میکنیم.
شفیعی بیان کرد: یک جشنواره گل نرگس طی سالهای گذشته و دو جشنواره به صورت استانی برگزار شده و سومین جشن شکرگزاری برداشت گل نرگس در روز چهارشنبه ۱۱ دیماه جاری در سالن استاد راشد محصل خوسف برگزار خواهد شد.
فرماندار خوسف تصریح کرد: ۲۴ هکتار از زمینهای کشاورزی شهرستان، زیر کشت گل نرگس بوده و پیگیریهای لازم جهت افزایش سطح زیر کشت در حال انجام است.
شفیعی خاطرنشان کرد: بر اساس برآوردها میزان تولید گل نرگس در شهرستان بیش از ۱۵ میلیون شاخه گل نرگس در سال است که با توجه به قیمت حداقلی آن، درآمد خوبی برای نرگسکاران خواهد داشت.
وی اظهار کرد: مرکز تحقیقات کشاورزی محمدیه نسبت به کاشت مزررعه الگوی کاشت گل نرگس در سال جاری اقدام کرده و میتواند الگوی بسیار مناسب جهت کارهای تحقیقاتی در زمینه گل نرگس باشد.
فرماندار خوسف تصریح کرد: سال گذشته از محل تفاهم نامههای منعقد شده در جشنواره گل نرگس میزان ۷ میلیارد ریال تسهیلات قرضالحسنه به نرگس کاران شهرستان پرداخت شده است.
شفیعی اظهار کرد: شارژ میزان برداشت آب چاههای کشاورزی که نسبت به کاشت گل نرگس اقدام کردهاند از دیگر اقدامات صورت پذیرفته در جشنواره گل نرگس سال گذشته بود.
شفیعی ابراز امیدواری کرد: در این جشنواره نیز تفاهمنامههای مشترکی برای توسعه کاشت گل نرگس منعقد شود.
وی، هدف از برگزای این جشنواره را برندسازی و معرفی این محصول، طرح مشکلات نرگسکاران و جذب سرمایهگذاریهای جدید در حوزه این محصول استراتژیک شهرستان عنوان کرد.
فرماندار خوسف ادامه داد: بیش از ۷۰ درصد جمعیت شهرستان به کارهای کشاورزی و دامداری مشغول هستند؛ لذا رفع مشکلات این قشر از اولویتهای دستگاههای اجرایی است.
شفیعی خاطرنشان کرد: شهرستان خوسف بیشترین سطح کشت عناب در استان را دارست و در راستای تکمیل چرخه تولید سه کارخانه فرآوری محصولات کشاورزی در شهرستان در حال احداث است که امیدواریم به زودی به بهرهبرداری برسد.
وی یادآور شد: بیش از 1700 هکتار از اراضی شهرستان زیر کشت عناب بوده و شهرستان خوسف به عنوان قطب تولید عناب در کشور مطرح است.
انتهای پیام/4
کلمات کليدی: خراسانتایم , گل نرگس , جهاد کشاورزی , خوسف