سه شنبه ۲۸ دی ۱۳۹۵ ساعت ۰۸:۵۴
معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه علوم پزشکی بیرجند خبر داد

اعتبارات بخش بهداشت و درمان نامناسب است/ طلب 60 میلیارد تومانی دانشگاه علوم پزشکی از بیمه‌ها

معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه علوم پزشکی بیرجند از وضعیت نامناسب اعتبارات در بخش بهداشت و درمان خبر داد.
اعتبارات بخش بهداشت و درمان نامناسب است/ طلب 60 میلیارد تومانی دانشگاه علوم پزشکی از بیمه‌ها
 
به گزارش پایگاه خبری تحلیلی خراسان تایم به نقل از خبرگزاری فارس؛ بهنام باریک‌بین ظهر امروز در مراسم افتتاح مجتمع فرهنگی رفاهی  سلامت دانشگاه علوم پزشکی بیرجند، با اشاره به اینکه پراکندگی مساحت و دورافتادگی استان سبب شده است نسبت به سایر استان‌ها در زمینه خدمت‌رسانی با مشکل مواجه شویم، اظهار داشت: با وجود همه مشکلات استان توانسته نسبت به سایر استان‌های برخوردار خدمات بهداشتی و درمانی را به نحو مطلوب ارائه دهد.

وی از فعالیت 231 عضو هیأت علمی، هفت استاد، 37 دانشیار و 111 استادیار در دانشگاه علوم پزشکی بیرجند خبر داد و بیان داشت: همچنین 5 هزار و 530 عضو غیر هیأت علمی در این دانشگاه مشغول به فعالیت هستند.

معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه علوم پزشکی بیرجند تصریح کرد: با وجود اینکه زیرساخت‌های خراسان جنوبی دیرتر از سایر استان‌ها شکل گرفته است، اما باز هم اقدامات خوبی در عرصه بهداشت و درمان در این استان انجام شده است.
باریک‌بین از وضعیت نامناسب اعتبارات بخش بهداشت و درمان خبر داد و اعلام کرد: در حوزه آموزش با کسری 8 میلیارد تومانی و در حوزه بهداشت و درمان با کسری 53 میلیارد تومانی روبرو هستیم.

وی همچنین مطالبات دانشگاه علوم پزشکی از بیمه‌ها را 60 میلیارد تومان اعلام کرد و افزود: کسری اعتبارات و مطالبات دانشگاه از بیمه‌ها سبب شده تا دانشگاه علوم پزشکی با مشکل مواجه شود.

معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه علوم پزشکی بیرجند تصریح کرد: 17 پروژه مراکز بهداشتی و درمانی در خراسان جنوبی با پیشرفت فیزیکی 65 درصد و در بعضی از مراکز با پیشرفت فیزیکی کمتری وجود دارد که تکمیل آنها نیازمند 12 میلیارد تومان اعتبار است.

باریک‌بین با بیان اینکه 90 درصد مراکز بهداشتی و درمانی در سطح استان طبق تفاهم سه‌جانبه انجام می‌شود، اضافه کرد: تکمیل مرکز بهداشت استان نیازمند 3 میلیارد و 500 میلیون تومان اعتبار است.

وی از بهره‌برداری ساختمان مرکزی دانشگاه علوم پزشکی تا پایان امسال خبر داد و ادامه داد: همچنین بلوک زایمانی بیمارستان ولی عصر بیرجند دارای 98 درصد پیشرفت فیزیکی است که تا پایان امسال به بهره‌برداری می‌رسد.

معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه علوم پزشکی بیرجند پروژه توسعه بیمارستان قاین، بیمارستان رازی بیرجند ومرکز رادیوتراپی بیرجند را از پروژه‌هایی اعلام کرد که تا پایان امسال به بهره‌برداری برسد و توضیح داد:  بیمارستان بشرویه و بیمارستان خوسف از پروژه‌هایی است که در سال 96 به بهره‌برداری می‌رسد.

باریک‌بین به مقایسه پروژه‌های امسال و سال گذشته دانشگاه علوم پزشکی پرداخت و خاطرنشان کرد: امسال 29 پروژه در استان وجود داشت که از این تعداد 4 پروژه به اتمام رسیده در حالی که سال گذشته 16 پروژه در استان وجود داشت که از این تعداد 8 پروژه اتمام و به بهره‌برداری رسیده است.
Share/Save/Bookmark
کد مطلب:۲۹۱۳
کلمات کليدی: معاون؛ توسعه؛ مدیریت؛ منابع ؛دانشگاه؛ علوم پزشکی ؛بیرجند