يکشنبه ۹ ارديبهشت ۱۳۹۷ ساعت ۲۳:۰۰
معاون صنایع دستی، اداره کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری خراسان جنوبی گفت:

رونق صنایع دستی بستری برای حمایت از کالای ایرانی است

معاون صنایع دستی، اداره کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری خراسان جنوبی گفت: رونق صنایع دستی بستر مهمی برای حمایت از کالای ایرانی در عرصه فرهنگ و اقتصاد و اشتغال فراهم می‌آید.
رونق صنایع دستی بستری برای حمایت از کالای ایرانی است
 
به گزارش گروه اقتصادی خراسان‌تایم به نقل از ایسنا، حسین عباس‌زاده اظهارکرد: امروزه استفاده از صنایع دستی یک ضرورت است.
وی افزود: صنايع دستي باتوجه به ويژگيها و شاخصه‌هاي آن مي‌تواند بعنوان يك پيام‌رسان جدي از فرهنگ و تمدن ايراني و اسلامي كشورمان در سطح جهاني نقش ايفاء کند چراکه سه عنصر هنر، فرهنگ و صنعت در ذات صنايع دستي نهفته است.
معاون صنایع دستی، اداره کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری خراسان جنوبی تصریح کرد: در هر مقطعی از زمان در کشور یک مسئله خاص اهمیت دارد که در حال حاضر و با توجه به تحریم‌های اعمال شده در سال‌های اخیر، مبحث اقتصاد مقاومتی و در پی آن حمایت از تولیدات و کالاهای داخلی اهمیت و ضرورتی ویژه دارد.
عباس زاده با اشاره به اینکه صنایع دستی جزء جدایی ناپذیری از هویت فرهنگی جامعه محسوب می‌شود، اضافه کرد: این صنایع چون هم در حوزه فرهنگ، اشتغال و اقتصاد تاثیرگذاری دارند به توسعه دیگر بخش‌ها مثل کشاورزی نیز کمک می‌کنند.
وی یادآور شد: در شرايط فعلي كه مسئله بيكاري و ايجاد اشتغال مولد همراه با افزايش توليد داخلي و توسعه صادرات غيرنفتي و فراهم کرده‌اند زمينه مشاركت آن در فعاليت‌هاي اقتصادي و اجتماعي مهمترين دغدغه مسئولين و رئوس برنامه‌هاي توسعه اقتصادي و اجتماعي كشور را تشكيل مي‌دهد.
معاون صنایع دستی، اداره کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری خراسان‌جنوبی ادامه داد: توجه به صنايع دستي و اهميت آن بدليل ويژگي‌هاي منحصر به فرد آن بيش از بيش شده است.
عباس زاده تاکید کرد: صنايع دستي علاوه بر جاذبه‌هاي هنري و فرهنگي و سهولت آموزش و فراگيري آن از كمترين هزينه سرانه آموزش و ايجاد فرصت شغلي در ميان بحث‌هاي مختلف فعاليتهاي صنعتي برخوردار است.
وی افزود: امكان توليد و توسعه صنايع دستي در بين تمامی اقشار خانوارهاي شهري، روستايي و عشايري با توجه به مزيت‌هاي ارزش افزوده بالا، سرمايه‌گذاري اندك، تأمين بخش اعظم مواد اوليه در استان، عدم محدوديت سني و جنسي به لحاظ نيروي كار، ريسك پذيري اندك، آموزش آسان، بكر و اصيل بودن صنايع دستي و تنوع رشته‌اي بسیار وجود دارد و می‌تواند اشتغال درصد بالایی از علاقمندان را تامین کند.
معاون صنایع دستی، اداره کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری خراسان‌جنوبی خاطرنشان کرد: صنایع دستی تنها بخشی است که شاید بتوان گفت از تحریم‌ها تاثیر کمتری پذیرفت است.
عباس زاده خاطر نشان کرد: تجربیات، فن کار و حتی مواد اولیه مورد استفاده صنایع دستی داخلی است، لذا با حمایت از آن بستر مهمی برای حمایت از کالای ایرانی در عرصه فرهنگ و اقتصاد و اشتغال فراهم می‌آید.
 

انتهای پیام/4
Share/Save/Bookmark
کد مطلب:۱۴۳۰۶
کلمات کليدی: خراسان‌تایم , میراث فرهنگی , صنایع دستی