چهارشنبه ۱۳ تير ۱۳۹۷ ساعت ۲۳:۲۶

رونقی که با اتحاد و همدلی رنگی دوباره می‌گیرد

کارآفرین صنایع دستی در خراسان جنوبی گفت: برای رونق صنایع دستی در استان نیاز به همکاری و حمایت تمامی افراد فعال در این حوزه داریم.
رونقی که با اتحاد و همدلی رنگی دوباره می‌گیرد
 
به گزارش گروه اقتصادی خراسان‌تایم به نقل از ایسنا، حوا دهقان اظهارکرد: از سال گذشته بعد از بازنشستگی در بحث صنایع دستی و توانمندسازی بانوان شروع به فعالیت کردم.
وی افزود: با توجه به مشکلات بانوان در جامعه امروز از ابتدا به نام موسسه توانمند سازی بانوان در منطقه حاجی‌آباد آغاز به کار و از متقاضیان ثبت نام انجام دادیم.
این پشتیبان مشاغل خانگی تصریح کرد: با توجه به وجود بانوان بدسرپرست، بی‌سرپرست، خانواده‌های با نیاز مالی و روحی باعث شد تا این کار را ادامه دهیم.
دهقان تصریح کرد: با توجه به استقبال بانوان و نیازهای موجود در این منطقه در ابتدا حوله بافی را آغاز کردیم.
وی با اشاره به اینکه در ابتدا خودمان حوله بافی را فراگرفتیم، ادامه داد: در اغاز فعالیت در این منطقه30 دار سفارشی با هزینه کم خریداری و از 200 نفر ثبت نام بعمل آمد که این افراد به مدت 45 روز آموزش حوله بافی را فراگرفتند.
این پشتیبان مشاغل خانگی بیان کرد: با توجه به تعداد بسیار متقاضی، در کنار کارگاه پارچه بافی کار تابلو فرش و گلیم بافی را نیز آغاز کردیم.
دهقان اضافه کرد: همچنین افراد این منطقه قالیباف ماهری هستند که در این ارتباط، با تحقیق از بازار و متخصصین این حرفه قالی بافی را در کنار سایر حرفه‌ها شروع به کار کردیم.
وی با تاکید بر بحث آموزش گفت: در ابتدای امر آموزش را در اولویت کارهای قرار دادیم تا بتوایم در ادامه تولید با کیفیت را داشته باشیم.
این پشتیبان مشاغل خانگی با اشاره به اینکه در حال حاضر بانوان بسیاری در رشته‌های پارچه بافی، گلیم بافی، تابلو فرش، فرش سنتی، عروسک بافی، خیاطی و گلدوزی در حال فراگیری هستند، ادامه داد: در نظر داریم تا برندی با عنوان " جومه سرا " برای ارائه تولیدات صنایع دستی کارآموزان این حوزه داشته باشیم.
دهقان تاکید کرد: در ابتدای کار تمام هزینه‌ها به صورت شخصی بود اما برای ادامه این فعالیت و رونق اشتغال بانوان این منطقه نیاز به حمایت و همکاری همه جانبه دارد.
وی از شروع به کار بزرگ ترین نساجی سنتی کشور در این منطقه خبرداد و گفت: برای ادامه فعالیت این نساجی و رونق آن نیاز به همکاری و همراهی داریم.
این پشتیبان مشاغل خانگی تصریح کرد: در حال حاضر در روستاهای حاشیه شهر شروع به کار کرده‌ایم و در صورت تقاضا از هر منطقه‌ای آماده همکاری هستیم.
دهقان با اشاره به اجرای ط رح ملی الگوی نوین توسعه مشاغل خانگی در جهاددانشگاهی تصریح کرد: هر بانوی خانه داری استعداد و توانایی خاصی است که با اجرای طرح جهاددانشگاهی در راستای هدایت این استعدادها کمک بسیاری خواهد شد.
وی با اشاره به اینکه افراد بیکار از عدم اعتماد به نفس برخوردار هستند ادامه داد: با عملیاتی شدن این طرح در راستا هدایت بانوان به سمت شناسی توانانی‌ها و تخصص‌ها گام بر می‌داریم.
این پشتیبان مشاغل خانگی تاکید کرد: در قالب یک حامی و پشتیبان در این راستا با جهاددانشگاهی همکاری و در بحث آموزش‌های مورد نیاز کمک خواهیم کرد.
دهقان انگیزه را عاملی محرک در هدایت افراد به سمت کار و اشتغال دانست و افزود: با برگزاری کارگاه‌های توجیهی، نشاط آور و ورزشی و با ایجاد فضای بحث و تبادل نظر در بانوان، زمینه شناسایی استعدادها را فراهم می‌آوریم.
وی یاداور شد: برای رسیدن به مقصد باید وحدت و همکاری داشته باشیم چرا که با کار انفرادی رسیدن به مقصود مشکل است.


انتهای پیام/4
Share/Save/Bookmark
کد مطلب:۱۶۰۲۰
کلمات کليدی: خراسان‌تایم , میراث فرهنگی , صنایع دستی