به گزارش گروه فرهنگی خراسانتایم به نقل از خبرگزاری مهر، علی برازنده با اشاره به این موضوع که حفظ و تقویت صنایع دستی و تجلی آن رکن عمده ای از حیات و فرهنگ ملت ما است گفت: صنایع دستی تنها یک کالا برای مبادله و کسب درآمد نیست بلکه خصوصیت فرهنگی و ویژگی های اقوام از طریق صنایع دستی؛ مبادله و نوعی ارتباط متقابل ایجاد می کند و می تواند باعث نزدیکی فرهنگ ها و ملت ها شود.
وی با اشاره به فعال بودن رشته های سفالگری، میناکاری، تولید فرش، گلیم، جاجیم در آیسک گفت: باید تلاش کنیم تا تولید صنایع دستی پیش از پیش رونق گرفته و البته بازار فروش آن هم فراهم شود.
برازنده با اشاره به اینکه اقتصاد منطقه به کشاورزی و دامداری وابسته است افزود: حدود دو دهه خشکسالی درآمد مردم را بشدت کاهش داده است.
وی تصریح کرد: از طرفی ما شاهد آفات و سرمازدگی محصولات کشاورزی و باغات نیز هستیم که اندک درآمد مردم را از بین برده است.
وی تاکید کرد: این روزها صنایع دستی و حمایت از تولید آن می تواند کمکی اساسی به اقتصاد خانوار بکند و با توجه به استعدادهای موجود بانوان نیز می توانند نقشی اساسی در این عرصه ایفا کنند.
وی بزرگترین مشکل پیش روی صنایع دستی آیسک را موضوع فروش و بازاریابی این محصولات برشمرد و افزود: از کارشناسان میراث فرهنگی می خواهیم تا راهکارهایی ارائه کنند تا تولیدکنندگان تولید خود را به سمتی ببرند که بتواند در بازار رقابت کند.
وی خواستار پرداخت تسهیلات ارزان قیمت به تولیدکنندگان صنایع دستی شد.
انتهای پیام/4
کلمات کليدی: خراسانتایم , میراث فرهنگی , صنایع دستی